Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felháborítónak érzem, mit...

Felháborítónak érzem, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Bolti eladónak jelentkeztem, erre az üzletvezető elküldött, mert idézem "kicsik a melleim". Az ott lévő eladó lány is hallota. Eléggé megalázónak érzem, meg amúgy is miért ez a legfontosabb? Amúgy van eladó szakmám.

Valakivel volt már hasonló?

23/L

2019. aug. 27. 14:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

És ilyen helyen akarsz Te dolgozni?

Örülj neki, hogy nem vett fel! - a neheze még csak ezután jött volna...

2019. aug. 27. 14:53
 2/15 anonim ***** válasza:
15%
Pl. meg lehet nagyobbíttatni őket, ma már teljesen rutin eljárás.
2019. aug. 27. 14:58
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Ha értesz a bombakészítéshez akkor felrobbanthatod például a boltját.
2019. aug. 27. 15:01
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Ez elég kemény azért..
2019. aug. 27. 15:02
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Diszkrimináció. Ezért simán perelhetnél is akár.
2019. aug. 27. 15:04
 6/15 anonim ***** válasza:
78%

Kicsit nehezen hihető hogy így az arcodba mondta, viszont észrevettem, hogy vannak helyek, pl. vendéglátás, ékszerüzlet, hogy kifejezetten kirakott melles lányokat, nőket vesznek fel, főleg bp.-en.

Nem tudok.mit szólni hozzá, tirpák egy nézet ez, de hát ez ilyen körökből áll.

Személy szerint nem értek vele egyet, mert az hogy az üzletvezetőnek ez van a fejében hogy ezzel a jelenséggel több portékát tud eladni, ez csak az ő fejében létezik, mert ha tudná, hogy bőven vannak ugyanannyian akiket taszít hogy fel/kiszolgálás közben a vevő arcába/asztalra teszi a melleit az eladóhölgy, akkor nem így gondolkodna.

Hagyd rá, nem ott van a helyed, tartsd te ennél többre magad, minthogy a testeddel kelljen eladni bármit is.

Megjegyzem szép, szép az ilyen, de kimegy a vevő a boltból és konkrétan vicc tárgya az ilyen díszkirakat eladók.

2019. aug. 27. 15:05
 7/15 A kérdező kommentje:

1-es, nálunk (kis város) kevés a munkalehetőség, eddig gyárban dolgoztam, de nem bírtam, nehéz volt fizikailag, meg bunkók a munkatársak, ezért felmondtam.

De már 2 hónapja keresek és alig hívnak be valahova, valahol meg dolgoznom kell mindenképen, nehéz fizikai munkát nem szeretnék, nem is bírnám.

2019. aug. 27. 16:01
 8/15 anonim ***** válasza:
14%
Pontosan melyik boltban volt ez. Feljelentheted
2019. aug. 27. 16:03
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

És mit éra feljelentéssel??? Ő állít valami, a főnök meg mást. Biztos nem fogja bevállalni, hogy ilyent mondott!!!

Az "ott lévő eladólány"meg nem fog a főnöke ellen vallani ha másnap is be akar menni dolgozni. Ennyi...

Ezt a békát sajnos le kell nyelni isten hozott a való világban, nem minden paraszt nyeri el méltó büntetését...

2019. aug. 27. 17:41
 10/15 anonim ***** válasza:
65%

Így van, ezt én is leírtam, csak "elszállt" :-(

Az ott lévő eladó lány nem fog tanúskodni a főnök ellen, a tulaj meg simán letagadja.

Hacsak nincs róla felvétel - aligha hiszem, hogy lenne- akkor nem tudja sajnos bizonyítani, hogy megtörtént.

Sőt, ha a főnöknek van egy jó ügyvédje, még akár visszájára is fordíthatja és rágalmazásért bepereli a kérdezőt (mert hogy azt állítja, ezt és ezt mondta, de bizonyítani nem tudja).

2019. aug. 27. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!