Felháborítónak érzem, mit lehet tenni?
Bolti eladónak jelentkeztem, erre az üzletvezető elküldött, mert idézem "kicsik a melleim". Az ott lévő eladó lány is hallota. Eléggé megalázónak érzem, meg amúgy is miért ez a legfontosabb? Amúgy van eladó szakmám.
Valakivel volt már hasonló?
23/L
És ilyen helyen akarsz Te dolgozni?
Örülj neki, hogy nem vett fel! - a neheze még csak ezután jött volna...
Kicsit nehezen hihető hogy így az arcodba mondta, viszont észrevettem, hogy vannak helyek, pl. vendéglátás, ékszerüzlet, hogy kifejezetten kirakott melles lányokat, nőket vesznek fel, főleg bp.-en.
Nem tudok.mit szólni hozzá, tirpák egy nézet ez, de hát ez ilyen körökből áll.
Személy szerint nem értek vele egyet, mert az hogy az üzletvezetőnek ez van a fejében hogy ezzel a jelenséggel több portékát tud eladni, ez csak az ő fejében létezik, mert ha tudná, hogy bőven vannak ugyanannyian akiket taszít hogy fel/kiszolgálás közben a vevő arcába/asztalra teszi a melleit az eladóhölgy, akkor nem így gondolkodna.
Hagyd rá, nem ott van a helyed, tartsd te ennél többre magad, minthogy a testeddel kelljen eladni bármit is.
Megjegyzem szép, szép az ilyen, de kimegy a vevő a boltból és konkrétan vicc tárgya az ilyen díszkirakat eladók.
1-es, nálunk (kis város) kevés a munkalehetőség, eddig gyárban dolgoztam, de nem bírtam, nehéz volt fizikailag, meg bunkók a munkatársak, ezért felmondtam.
De már 2 hónapja keresek és alig hívnak be valahova, valahol meg dolgoznom kell mindenképen, nehéz fizikai munkát nem szeretnék, nem is bírnám.
És mit éra feljelentéssel??? Ő állít valami, a főnök meg mást. Biztos nem fogja bevállalni, hogy ilyent mondott!!!
Az "ott lévő eladólány"meg nem fog a főnöke ellen vallani ha másnap is be akar menni dolgozni. Ennyi...
Ezt a békát sajnos le kell nyelni isten hozott a való világban, nem minden paraszt nyeri el méltó büntetését...
Így van, ezt én is leírtam, csak "elszállt" :-(
Az ott lévő eladó lány nem fog tanúskodni a főnök ellen, a tulaj meg simán letagadja.
Hacsak nincs róla felvétel - aligha hiszem, hogy lenne- akkor nem tudja sajnos bizonyítani, hogy megtörtént.
Sőt, ha a főnöknek van egy jó ügyvédje, még akár visszájára is fordíthatja és rágalmazásért bepereli a kérdezőt (mert hogy azt állítja, ezt és ezt mondta, de bizonyítani nem tudja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!