Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, ha úgy érzem...

Mit tegyek, ha úgy érzem semmi értelme az életemnek?

Figyelt kérdés

Idén végeztem az egyetemen, de nem tudtam elhelyezkedni a szakmámban, ezért kényszerből elvállaltam mást, ami jutalékalapú fizetést ígér. Már az első hét után rájöttem, hogy nem az én világom, bennem nincs meg ez a pofátlan nyomulás, rosszul érzem magam tőle, sírva jöttem haza mindennap. Viszont, ha nem maradok tovább, azt a minimális pénzt sem kapom meg amiért dolgoztam, ami kb 20 ezer ft lesz, napi 10-12 óra után is.

Ráadásul nagyon magányos vagyok, vannak barátaim de mindenkinek van párja, ők együtt mennek nyaralni, meg programokat, én viszont koloncnak érzem magam. Ők elég jól keresnek, én viszont az sem tudom, hogy mit fogok holnap enni.

És ehhez hozzájön, hogy 2 évig volt egy hormonális betegségem ami miatt elég sokat híztam. Próbálok tenni ellene, viszont mikor nem ehetnék fehérlisztet, de a pénzem csak 2 zsömlére meg 10dk párizsira futja akkor nehéz. Néha inkább nem is eszek már semmit. Napi 300 ftból élek és úgy érzem, hogy inkább már felakasztom magam, mert ez nem élet.

2019. júl. 2. 11:05
 1/4 anonim válasza:
29%
Ezért miért a családi kapcsolatok kategóriába raktad? Még a szúleidet sem említed, sem semmilyen rokonod. Kérj tőlük segítséget akkor.
2019. júl. 2. 11:14
 2/4 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Amikor Én elvégeztem a főiskolát, úgy éreztem, nagyon nem nekem való az amit tanultam. Azt gondoltam, sem anyagilag, sem szociálisan nem kapom meg azt a sikert amire vágytam. Ennek ellenére próbáltam elhelyezkedni: sikertelenül. Ráadásul én is beteg voltam, a családi hátterem pedig mindig is kívánnivalót hagyott maga után. Egy évig semmilyen járulékot nem kaptam. Volt négy egymást követő teljesen munkanélküli évem. De nem adtam fel. Felvettem a diákhitelt és képeztem magamat. Mostanában szokott lenni munkám, abban helyezkedtem el, amit először tanultam. Nem mondom, hogy nem lehetnék sikeresebb, de a pénz is és a munkám is motivál.

Soha ne mondj ilyent, hogy nincs értelme az életednek! Jegyezd meg: "A felhők fölött mindig süt a nap.". Fel a fejjel! Lesznek még jobb napok is. Most diplomáztál, az elhelyezkedéshez is kell idő.

2019. júl. 2. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóhelyzetben voltam, megkaptam a diplomám aztán mindenhol rossz fizetésért akartak foglalkoztatni, aztán jött még egy csomó csalódás az életben, viszont rájöttem arra, hogy ha valamit elakarok érni akkor ez vele jár amint padlót fogtam újra felálltam, aztán jöttek az újabb padlók, és újra és újra, mindig felálltam, bármekkorát is rúgott belém az élet. Most ott tartok, hogy 500 ezeret félre tudok tenni egy hónapban. Tanulni kell, nyelveket, azt ami érdekel, a legjobb befektetés te magad, és ha nem adod fel soha, akkor előbb utóbb sikeres leszel.
2019. júl. 2. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne add fel meg, sajnos velem is ez törtent, fizikai munkat vallaltam el, nem fizetett sokat, de kitudtam jönni a hónap vegen; Ez a nehany hónap erősebbe fog tenni teged, a hitel/kölcsön sem gáz, ha kell a kilabalashoz kell, akkor majd visszafizeted ha erőre kapsz, mar pedig erőre fogsz kapni
2019. júl. 2. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!