Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudatnom kellene/illene velük...

Tudatnom kellene/illene velük a munkahelyváltást?

Figyelt kérdés
Au pairként dolgoztam 2 családnál, azóta van "rendes" munkahelyem, de valószínűleg lassan megint váltanom kell költözés miatt. Az első helyre boldogan adtak referenciát, mondván, hogy bármikor kell a jövőben, szívesen segitenek. De azért a következő alkalommal ugye megint illene majd tudatnom velük, hogy várható lesz, hogy megkeresik őket? (Azért kérdezem, mert azon kívül nem beszéltünk, mióta eljöttem tőlük, ez meg nekem olyan fura, hogy csak akkor írok nekik, mikor akarok valamit...)
2019. aug. 27. 11:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Melyik országból kapod a referenciát milyen kulturális hátterű családtól és melyik országban keresel új állást? Alapvetően kulturális szokástól függ, hogy hogyan kell rossz érzések nélkül kezelni egy ilyen helyzetet.
2019. szept. 7. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!