Milyen a munkakör egy multinál?
Én is multinál dolgozom, és a váltáson gondolkozom. Viszont amit én a jelenlegi munkahelyemen tapasztalok, nem tudom elvárható-e másik cégeknél. Nagyban befolyásolná a döntésem, hogy elmennék-e innen.
Előtte egy kis, családi cégnél dolgoztam, ahol azért bőven odafigyeltek, hogy minden egyes percem, ami nem szünet, munkával van-e eltöltve, amíg munkaidőben vagyok. Aztán váltottam egy multihoz, ahol egy teljesen más világba csöppentem.
A törzsidő megléte nekem nagyon tetszik (ami gondolom más multinál is van). Itt nem igazán szólnak a szünetek miatt, ha épp úgy gondolom, kiülök az étkezdében 10-20 percre, amikor nekem jól esik. Ha lemennek munkatársaim cigizni (főnök is), van, hogy 10-20 perceket is lent vannak, naponta vagy 4-5x.
Igazából azt veszem észre, nagyon lazán lehet csinálni a bármit, amíg a munka megvan csinálva mellette. (nyilván nem film nézés, és egyebek)
Nagyjából másik multinál is ilyen körülményeket tapasztaltok?
Eszedbe ne jusson leírni, hogy milyen sulid van, és milyen munkakörre gondolsz!
Majd mi kitaláljuk, hogy 20. csicska, vagy főmérnök akarol e lenni.
Ahol én dolgozom, tök mindegy, hogy milyen pozícióról beszélünk. Irodai munka, és ez a cég egész területére érvényes, amit a leírásban leírtam.
Továbbá, neked is szép napot!
Multicég, kereskedelem. Nincs 5 k.va percem hogy kijussak a mosdóba. Kajaidő? 34 percnél szólnak hogy késtél! Nem késtem, csak megállítanak a vevők útközben, mire visszaérek az osztályomra, persze hogy kések.
Éhbérért, hétvégézve.
Kapják be, soha többet nem vállalko ilyet.
Aranylag kis cegnel dolgozom,eredetileg meos vagyok,de szinte mindent csinalok.hivatalosan 2x5 perc es 1x20 perc a szunetem.gyakorlatilag 2x10 es 1x30 percet toltok szunetben,ahogy mindenki mas is.hivatalosan ezek fix idopontokban vannak,de sokszor elofordul,hogy par munkafolyamat miatt elobb/kesobb megyunk ki.
Hozzateszem nem dolgozom le a szuneteket,reggel 6-50 kor ugy esek be az ajton,es delutan 14:50 kor mar az oltozoben vagyok.
Ezen kivul barmikor kimehetek mosdoba,vagy vizet tolteni,esetleg bekapni 2 falatot.
Eleg laza melohely,nem szakadunk meg,zenet hallgatunk,jokat beszgetunk.
Orulok,hogy ilyen helyet talaltam.
Volt olyan is,ahol egy 20 perces szunet volt,ezen felul az 5 perces cigiszuneteket csipogni kellett,1 nap max 2xlehetett kimenni,osszeadtak a perceket es 3 havonta levontak,vagy addigra osszeszedtel annyi csuszot es abbol ment.raadas kepp,ott le is dolgoztunk a 20 perces szunetet😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!