Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A főnök miért van azon kiakadv...

A főnök miért van azon kiakadva hogy le akarok vele ülni újratárgyalnia a szerződésem? Néhány dolog megváltozott a bérigényemet illetően

Figyelt kérdés

Miért van ezen kiakadva? Felvettek ide 3 éve azóta egyre több és több a feladatom a bérem ellenben semmit se változott 3 év alatt.

Én meg mondtam neki leülünk szépen és áttárgyaljuk a megnövekedett feladatkört a cég mivel kívánja honorálni ,mert a 3 évvel ezelőtti bér ide kevés, az akkor is kevés lenne ha a feladatköröm maradt volna mert infláció is van a világon.

Teljesen kiakadt ezen hogy mit akarok áttárgyalni.

Miért gondolta hogy azért mert egyszer felvett ide adott bérrel majd ítéletnapig azzal leszek itt, 5x annyi feladattal időközben? AZért ezt ő se gondolhatja komolyan. Vagy lehet mégis.

2019. aug. 22. 07:51
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
93%
ne te fejtetted ki hogy 10ből 9 ember fosik váltani? Én is láttam már embert többet kérni majd elmenni máshova de ez nem jelenti azt hogy hanyatt homlok követem.... van aki másnapra talál új helyet van aki(pl én) örül ha valahova kell
2019. aug. 22. 17:11
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Add meg a számát raerek felhivom es megkerdezem
2019. aug. 22. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!