Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A főnök miért van azon kiakadv...

A főnök miért van azon kiakadva hogy le akarok vele ülni újratárgyalnia a szerződésem? Néhány dolog megváltozott a bérigényemet illetően

Figyelt kérdés

Miért van ezen kiakadva? Felvettek ide 3 éve azóta egyre több és több a feladatom a bérem ellenben semmit se változott 3 év alatt.

Én meg mondtam neki leülünk szépen és áttárgyaljuk a megnövekedett feladatkört a cég mivel kívánja honorálni ,mert a 3 évvel ezelőtti bér ide kevés, az akkor is kevés lenne ha a feladatköröm maradt volna mert infláció is van a világon.

Teljesen kiakadt ezen hogy mit akarok áttárgyalni.

Miért gondolta hogy azért mert egyszer felvett ide adott bérrel majd ítéletnapig azzal leszek itt, 5x annyi feladattal időközben? AZért ezt ő se gondolhatja komolyan. Vagy lehet mégis.

2019. aug. 22. 07:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
Legyél főnök és majd megtudod, hogy milyen munka mennyit ér. Amúgy ha ilyen stílusban mentél, örülj, hogy nem baxtak ki, mert ezt 10ből 9 munkaadó nem tolerálja.
2019. aug. 22. 10:52
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Már 1 év után szólni kell, nem 3 év után. Ma már a gyári munkások is éves béremelést kapnak, akinek diplomával nincs annyi esze, hogy feltudja mérni a piaci értékét az meg is érdemli, hogy 3 évig alulfizetett bérezést kapjon.
2019. aug. 22. 11:00
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Bazsi a stílusod és a tipikus mondataid alapján mindenki rád ismert, javaslom ne nagyon járjon a szád mert nemcsak a munkáltató, de a munkatársak is könyörögni fognak a vezetőségnek, hogy cseréljenek már végre le téged egy ilyen masinára:

[link]

Látod a srác mosolyát, figyeld meg rád hogyan néznek a munkatársaid miközben napi 8 órában nyomatod nekik a beragadt lemezedet!

2019. aug. 22. 11:38
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerű a helyzet.

Te: - Főnök, ezt a munkát csak havi plusz x ezerért csinálom meg.

Főnök: - Ne hülyéskedj már. Nem fizetek annyit.

Te: - Itt a felmondásom, légy szíves itt írd alá az átvételi elismervényt. Kitöltöm a felmondási időmet és ígérem többet nem zaklatlak.

2019. aug. 22. 12:21
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

A főnököd is csak ember, azon akad ki amin akar, legfeljebb ha ez neked nem tetszik felmondassz.

Ennyi a történet, nem fog itt a gyakorikérdéseken igazságot tenni senki a számodra.

2019. aug. 22. 13:12
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk az is érdekes, ha a munkaidődbe belefér az 5x annyi feladat is, akkor azok a feladatok korábban nem tettek ki egy teljes munkaidőt :))
2019. aug. 22. 13:14
 17/22 anonim válasza:
88%

"Te: - Itt a felmondásom, légy szíves itt írd alá az átvételi elismervényt. Kitöltöm a felmondási időmet és ígérem többet nem zaklatlak."

És aztán jönne a koppanás amikor a főnök vállat vonna tényleg elengedné de a heylére 2x annyiért se kap már embert...

Hány és hány ilyet láttam. Jó szakit elengednek nem adnak neki 5 ft- emelést se aztán felvesznek egy trógert a helyére 2x annyiért aki egy csavart se tud behajtani.... és aztán le is lép 1 hónap alatt vagy kivágják....ha én valaha is rájövök ez kinek és miért jó.... sose fogok rájönni.

2019. aug. 22. 13:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"ha én valaha is rájövök ez kinek és miért jó"

Pedig egyszerű. 10-bol 9 ember fosik váltani. Tehát nagyobb az esélye, hogy a dolgozó duzzogva marad, akkor meg minek emelni.

2019. aug. 22. 16:15
 19/22 anonim válasza:
88%

Na de ha már az ipse ott áll felmondással a kezébe hogy na főnök emelsz? Vagy megyek! akkor azért sejtheti a főnök hogy itt vagy emel vagy kereshet embert nem?

De láttam olyat amikor a főnök azzal hitegette magát hogy óóó nem mond az fel! Aztán egyik reggel üres volt a munkapad és akkor jött rá hogy szopás mert tényleg elment. ő meg ott maradt a megrendeléssel ember nélkül. megérte biztos.

2019. aug. 22. 16:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez ott bukik meg, ha neki emel, akkor a következő 100 alkalmazott is eljátssza és vissza is kanyarodtunk az elejére.
2019. aug. 22. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!