Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vagyonőrből FBŐ, lehetséges?

Vagyonőrből FBŐ, lehetséges?

Figyelt kérdés
Üdv, olyan kérdésem lenne, ha megvan a vagyonőri igazolványom és végzettségem is, plusz rendelkezem középfokú végzettséggel, akkor is elölről kellene letennem az egész FBŐ képzést? Vagy van valamilyen “kiskapu” hogy bizonyos anyagokból már nem kellene vizsgázni? Aki tudja hogy zajlik ez az nyugodtan írhat. :) Köszi előre!

2019. aug. 21. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

Ha van "érecséjgi", akkor utána kell az FBŐ tanfolyam.

Bár...akár már miért nem közteresnek mész?

2019. aug. 21. 10:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam elég a szakmunkás is, bár én Vas megyei vagyok, de pl a BRFK-nál az FBŐ-nek elég a 8 általános, így hirdeti a “policeponthu” is. Bár a választ nem tudtam meg, de azért köszi.
2019. aug. 21. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

FBŐ-nek 100%, hogy kell érettségi!

És hiába van meg a sima vagyonőri + fegyvervizsga, akkor is kell az FBŐ tanfolyam!

2019. aug. 21. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van vagyonőrid, akkor a BRFK-nál a jogi részből már nem kell vizsgáznod, csak a szakmaiból. De a képzésen részt kell venni.
2019. aug. 22. 22:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi, és a beosztások általában milyenek?
2019. aug. 23. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát az kerületfüggő. A legjobb a 24/72-es, de az nincs mindenütt. Többnyire 12-24-12-48, de van más formátum is. És sokszor fognak behívni túlórázni, sajnos ezt el kell fogadni. De legalább megfizetik.
2019. aug. 23. 21:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Itt Szombathely-Sopron környékén kevés az FBŐ állás, most a börtönökbe keresek FBŐ-ket, esetleg arról Infód nincs?
2019. aug. 23. 23:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

HM-EI-nél és a rendőrségnél 100% hogy NEM kell érettségi ahhoz hogy FBŐ legyen. Én is az voltam, érettségi nélkül. Ha magán úton szeretné megszerezni a képzettséget akkor kell, mivel a képző intézményeknél feltétel. (törvényben van benne elvileg)

Hogy akkor hogyan lehet mégis érettségi nélkül? Állami társaságok megtehetik. Saját maguk képzik saját maguknak az embert. Így is emberhiány van egyébként, folyamatos a fluktuáció.

Vagyonőri pedig mint fentebb írták, annyiban előny hogy jogból nem kell vizsgázni.

2019. aug. 26. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez lemaradt:

[link] (FBŐ gyakornok)

[link]

"Érecséjgis" válaszoló, tessék tájékozódni mielőtt badarságokat ír.

2019. aug. 26. 17:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat, most úgy látom sok helyen hogy a BV-k is hirdetnek FBŐ-ket, erről esetleg van valami infótok? Vizsgázni menni mindenképpen Pestre kellene menni? Bár okosabb leszek 1 hét múlva, mert megyek felvételi tájékoztatóra, de addig hátha tud írni valaki valamit.
2019. aug. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!