Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Kincstár a volt munkáltatóm....

A Kincstár a volt munkáltatóm. Mennyire tekinthetnek rám burzsujként, ha náluk van a megtakarításom legnagyobb része? Polgárpukkasztó egy kicsit?

Figyelt kérdés
Nem akarom egyébként őket hergelni.

2019. aug. 19. 20:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2019. aug. 20. 10:18
 22/34 A kérdező kommentje:
Az, hogy elindítok-e egyfajta pletykahadjáratot? Nem baj, ha igen.
2019. aug. 20. 10:20
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ez az irigylésre méltó összeg?
2019. aug. 20. 10:24
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nettó 150 helyett mostmár nettó 200-250-et keres, igazi felső 10.000, szerintem már épp foglalja az ibiziai repülőutat. :D
2019. aug. 20. 10:27
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

22:

Mekkora összegről van szó?

2019. aug. 20. 10:28
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Tőlünk kérdezed, hogy a volt kollégáid irigyek-e? Hát nem te dolgoztál velük?
2019. aug. 20. 10:30
 27/34 A kérdező kommentje:
Nem nevezném felső tízezresnek a befektetést, meg nyilván nem havi 1 millára hágott a fizum, de ők sajna nagyon megkeseredettek, “báncsa” a csőrüket, ha valakinek felsőfokú végzettsége van, ha nem vagy elvált, ha nem egy lecsúszott alkoholista a férjed, ha kertes házban élsz, de persze nem c...ányputriban... Hazudnék magamnak is, ha nem akartam őket egy kicsit hergelni. De majd a jövő mindent helyre tesz (bennem is).
2019. aug. 20. 11:04
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért lássuk be, te is elég megkeseredett vagy, mert nem az "új" életeddel foglalkozol, magad mögött hagyva a múltata, hanem az a legfontosabb kérdés az életedben, hogy vajon a volt kollégáid nyomon követik-e az életed, lesegetik-e a

számládat.

El kéne ezt engedni.

Amúgy nem kicsit degradálod le őket, ezek szerint ha valaki közszolga, az biztosan cgányputriban él?

Itt veled van a baj - nem kicsi!

És az is elég gáz, hogy amíg ott dolgoztál, hónapról hónapra éltél és fizetéselőleget kellett kérned? Azért annyira nem keresnek ott rosszul az emberek, bár nyilván nem kimagasló a versenyszférához képest, de ha már gyerekes családanya vagy, akkor illene lennie egy egzisztenciádnak, főleg ha a férjed is keresőképes.

De ugye nem csak gyerekes anya vagy, hanem konkrétan gyerekes vagy, abból ítélve, ahogy ehhez a témához állsz, és ahogy az egészet előadtad.

Hergeld akkor őket, ha neked ez okoz örömet.

Én, ha otthagynám a munkahelyem, vissza se néznék, pont nem érdekelne, hogy a régi kollégák mit gondolnak és nyomozgatnak-e utánam. Élném az életem, nem azzal lennék elfoglalva, hogy hencegjek a pénzemmel. De nem vagyunk egyformák.

2019. aug. 20. 12:10
 29/34 A kérdező kommentje:
A c.putrizás csak egyfajta költői túlzás, azt akartam kifejezni, hogy nekik az a Jani, aki őnáluk rosszabbul él. Senkit nem szeretnék degradálni, ettől függetlenül, míg ott voltam, akkor sem fiz.előlegből éltem, bármit, amit be kellett fizetni, azonnal tudtam rendezni, ha akartam volna, mindennap más ruhát vehettem volna fel. Ha rendezvény volt, nem volt gond, hogy hirtelen mit vegyek fel. Igen, túl kell(enne) ezen lépni, nem pedig hivalkodásból befizetgetni. Vagyis az állampapír vásárlással csak jót teszek nekik / velük, annak kifejezetten örülnek, különösen az igi, mert a mutatószámok nála csapódnak le, arról nem beszélve, hogy a mi térségünk az egyik legelmaradottabb, illetve szeretik a lojális ügyfeleket, akik (még) rá merik bízni a vagyonukat az államra. Korábbi kérdés volt, hogy mennyi a megtak., most úgy 5M-nál tartok, persze ebben benne van a babakötvény is, amire a későbbi kötött felhasználás miatt csak annyit fizetek be, amennyi a max. állami támogatást megteremti (gyermekenként 60e). Valóban nem én vagyok M.Lőrinc, csak viszonyítás kérdése.
2019. aug. 20. 12:38
 30/34 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem örülj neki, hogy a férjed mindent megteremtett és nagy részét a segged alá tette!!
2019. aug. 20. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!