Hogyan jussak pénzhez 16 évesen? F
Sziasztok!
Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha diákmunkám lenne, de nekem tényleg semmi erőm hozzá, hogy regisztráljak. Ne nézzetek le emiatt, de tényleg belefáradtam.
Tudom, hogy ezzel jöttök, hogy csak az a megoldás, de szerintem van más is.
Ebben kérem a segítségeteket.
Ha esetleg van már tapasztalatotok, hogy ennyi idősen, hogy oldottátok meg, akkor szívesen vennémha megosztanátok velem.
Nem szeretném, hogy a szüleim adjanak pénzt, szeretnék magam megdolgozni érte.
Ha tudtok azonnali fizetős munkát, az tetszene a legjobban.
BUDAPESTI VAGYOK.
Köszi, Szabi
Én 1 évvel voltam öregebb amikor ezekkel találkoztam. Középiskolákban már Shakespeare-től, Goethe-tő, Tolsztoj-tól és Szophoklész-tól olvasnak.
Üdv Tamás.
@12: Így van, hozzám hasonlóan.
Üdv Tamás.
Ez vonzás törvénye titok gondolom ugyanaz mint a film hasonló címmel?
Amiben emberek hosszasan mondják, hogy hinni kell benne és lesz parkolóhely meg hasonlók?
Nem tudom, én kicsit szkeptikus vagyok. Bár csak a filmet láttam.
Te elolvastad és ebből milliárdos lettél?!
Ha keresztény vagy akkor nem biztos, hogy neked valók a könyvek. Alapvetően New Age irányba mutat ez, ami mondjuk ki, nem igazán összeegyezhető a kereszténységgel. Viszont a pénzügyeid kezelését a Bibliából is megtanulhatod.
Például kiindulópontnak nem rossz, tanulmányozd az adott igeszakaszokat:
Kiszámolót egy közgazdász írja, aki, ha nem tévedek teológiát is végzett. A többi cikkét is ajánlom, lehet sok olyan dolog van amit nem értesz belőle, de keress olyan cikkeket amit úgy gondolsz, hogy te is megértesz és felhasználhatod.
Illetve ajánlom 5 előadásos videó sorozatát, amin, ha átrágod magad akkor többet fogsz tudni a pénzügyekről mint a társadalom 90%-a:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLuZt2T3kHxp15mbnjXNYC..
Ezen kívül természetesen a Bibliát önmagát is ajánlom, hiszen évezredek bölcsességét, tanítását tartalmazza.
Sok sikert.
Üdv Tamás.
13: nem, neked nem sikerült.
A hittérítést meg csináld máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!