Hogyan jussak pénzhez 16 évesen? F
Sziasztok!
Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha diákmunkám lenne, de nekem tényleg semmi erőm hozzá, hogy regisztráljak. Ne nézzetek le emiatt, de tényleg belefáradtam.
Tudom, hogy ezzel jöttök, hogy csak az a megoldás, de szerintem van más is.
Ebben kérem a segítségeteket.
Ha esetleg van már tapasztalatotok, hogy ennyi idősen, hogy oldottátok meg, akkor szívesen vennémha megosztanátok velem.
Nem szeretném, hogy a szüleim adjanak pénzt, szeretnék magam megdolgozni érte.
Ha tudtok azonnali fizetős munkát, az tetszene a legjobban.
BUDAPESTI VAGYOK.
Köszi, Szabi
Szia, még nagyon fiatal vagy, úgy, hogy időben vagy. Én két könyvet ajánlok aminek elolvasása az egész életedet megváltoztatja.
Esther Hicks · Jerry Hicks - A vonzás törvénye
Rhonda Byrne - A Titok
Nekem ez a két könyv volt ami elindított az anyagi függetlenség felé. Megnyíltak az univerzális pénzcsapok és bármihez fogok azt siker koronázza. Csak ajánlani tudom, megváltoztatják a teljes gondolkodásod és aktivizálják a benned lévő mindenséget, anyagi szempontból pedig kifejleszted a belső bölcsek kövét, ami a bőség alapja.
Üdvözlettel, Tamás.
Ne hallgass a negatív emberekre, a negatívok csórók maradnak egész életükben, mert negatív energiaszinten lehetetlen elérni a bőség forrását, a belső bölcsek kövét.
Olvasd el a két könyvet és választ kapsz a kérdésre, és annál sokkal, de sokkalta, de többet.
Üdv Tamás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!