Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan 25 feletti...

Van itt olyan 25 feletti pasi, aki, , csóró" (nem én aggattam fel, sajna ezt mondják) és nettója nem éri el a 220-250-es kategóriát? Nem ciki?

Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 15:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%

azért érdekelne hogy egy egyetemi tanár aki ugye habilitált hogy a francba nem keres 200 bruttót?

[link]

2019. aug. 10. 17:09
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

A legutóbbi adatok alapján az országos átlagbér (az 5 főt vagy kevesebb munkavállalót foglalkoztató cégeket nem számolva) kb. br. 360 ezer Ft.

Ennek a nettója 239 ezer. Csakhogy! A foglalkoztatottak 70%-a nem éri el ezt a havi bérszintet. Egy viszonylag kis létszámú ember húzza felfelé az átlagot és valószínűleg az ő dinamikus bérnövekedésük torzítja jelentősen a statisztikákat (most a KSH által egyre inkább véghezvitt kormánypropagandát ne számoljuk).

Továbbá az sem mindegy az ország melyik részén él az illető. Mert Budapesten és néhány nagyobb vidéki, központi településen (Győr, Sz.fehérvár, Kecskemét, Debrecen...) sehol sem közelíti ezt az értéket az átlag fizetés.

2019. aug. 10. 18:04
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
Bírom az olyan embereket, akik lenéznek másokat a szakmájuk miatt, mert az mondjuk alacsonyabb bér kategóriában van, de ha bajban lennének, nagyon is kellene oda az a személy aki segít nekik egy nehezebb helyzetben.
2019. aug. 10. 18:31
 14/26 anonim ***** válasza:
77%

Kegyetlen manipulalhato vagy.

Ilyen emberekre van szuksege a hatalomnak.

Ez nem ciki! Csak neked az!

2019. aug. 10. 18:35
 15/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, hogy aki a közszférában beleül a kényelmesbe/nyugdíjas állásba, miért nem elégszik meg a fizetéssel vagy ha nem elégedett a fizetéssel, miért nem lép tovább? Naponta olvashatunk itt ehhez hasonló kérdéseket és komolyan nem értem, hogy miért jó a küszöböt rágni hónapról hónapra ahelyett, hogy vennétek a fáradságot és keresnétek másik munkát.
2019. aug. 10. 18:47
 16/26 A kérdező kommentje:
A nők erre azt mondják, hogy oldd meg, hogy te is keress 220-240 et.
2019. aug. 10. 18:48
 17/26 anonim ***** válasza:
66%

Mit foglalkozol a nokkel? Teged a nok iranyitanak?

Vagy te iranyitod onmagad?

2019. aug. 10. 19:04
 18/26 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes tàrsaságod lehet ha a nők beszólnak a pénzedért. Persze legyen az embernek célja, stb, a céltalan senkiket nem bírják a nők. De fix összeghez kötni badarság. Pénzért nem nőt kapsz...csak ku*vát
2019. aug. 10. 19:30
 19/26 anonim ***** válasza:
36%

Egyetemi tanár és egyetemi tanár besorolás nem ugyanazt jelenti, ténylegesen egyetemi tanár beosztásban egyetlen egy embert ismerek, én tartom az összes óráját, a cégei miatt nincsen rá ideje.

Tanszéki mérnök beosztásban vagyok (OK legyen igazad, akkor nem vagyok tanár!), heti 22-27 órát tartok, továbbá labormunkák, publikációk, jegyzet és tankönyvírás, stb.

2019. aug. 10. 20:56
 20/26 anonim ***** válasza:
81%

"de sajnos a nagy távolság miatt végül szétmentünk."

A távolság csak kifogás, nyilván más gond volt, akár a fizetés is lehetett. Mi is több száz km-re laktunk egymástól, mégse volt akadály.

2019. aug. 10. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!