Van itt olyan 25 feletti pasi, aki, , csóró" (nem én aggattam fel, sajna ezt mondják) és nettója nem éri el a 220-250-es kategóriát? Nem ciki?
Elég sok ilyen ember van az országban..
Nyílván olyan nő előtt aki a pénzre hajt ott ciki, egyébként nem.
Igazából ez nem attól függ,hogy a nő pénzre hajt-e.
Az, aki 30 éves korára sem képes elérni a havi 250 ezer forintos bevételt, az nem életképes.
Nem lehet vele hosszútávon tervezni.Mi lesz, amikor gyerekeket szeretnének?Kenyér és víz?
30 éves korára az embernek illő a választott szakmájában tapasztalatot szereznie és bizony legyenek fizetési igényei is.Ne érje be aprópénzzel.
Egy férfitől elvárom,hogy legyen határozott, életképes.
A csóróság nem szégyen. Mindegy, hogy 150, 200 vagy 400 ezret keresel akkor is szegény, azaz csóró vagy. A középosztály aljához is kell minimum 800 nettó.
Kiszamolo.hu írta, nem en találtam ki.
kb a 25 feletti emberek 60-70%-a keres az általad írt limit alatt.
És ez nem nekik "ciki" hanem a munkáltatónak, a társadalmat írányítóknak, politikusainknak
Nekik kéne nagyon elgondolkodniuk, miért ilyen szarok a bérek...
#5 Tehát minden rendőr,tűzoltó, mentős, tanár és közalkalmazott életképtelen szerinted?
Illetve senki nem nevel gyereket/gyerekeket közülük?
Kedves 8,
nem tudom,hogy nevelnek-e gyereket.
Én sokat tanultam, egyedül mindenféle hátszél meg kapcsolatok nélkül elértem egy szintet, amiből nem szeretném leadni.
Valamennyire életképtelenek, mivel nem sztrájkolnak.Tessék tüntetni.
Ha nem mozdulnak, csak lubickolnak a langyos pocsolyában, akkor nem jutnak előbbre.
Egyetemi tanárként a bruttóm is kevesebb ennél!
Rapid randin a mennyit keresel kérdés után nyolcból csak egy hölggyel folytatódott a beszélgetés, egy igazi angyalt ismertem meg benne, de sajnos a nagy távolság miatt végül szétmentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!