Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkaügyi központnak hogyan...

Munkaügyi központnak hogyan lehetne bebizonyitani hogy nagyon ràszorulok a képzésre?

Figyelt kérdés
Ugye megvolt a felvételi és nem tudom felvesznek e kicsi az esély màr eleve a tùljelentkezés miatt is. Mit tegyek?? Ha felhivnàm öket és kérném hogy engem mindenkepp vegyenek fel mi lenne?? Megmondanam azt is ehen fogok halni. Csak az a szakma menthet meg. Am ez igaz is. Mi tortenne?? Komolyan gondolkodom ezen.

2019. aug. 7. 21:51
1 2
 1/14 anonim válasza:
94%

Kiröhögnének, ahogyan már mi is kínunkban röhögünk rajtad.

Senkit nem érdekel a nyomorod.

2019. aug. 7. 21:56
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Legyél cigány. Azokat támogatják.
2019. aug. 7. 22:03
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Nyomtasd ki a gyakorira írt munkaügyis kérdéseid és add le nekik.
2019. aug. 7. 22:20
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Fejezd már be ezeket a kamu irogatásokat. Menj el egy pszichológushoz mert elmebeteg vagy. Ja és nem érdekel ha jössz az undorító privátoddal. Ennyire vagy képes az életben. Menj élvezkedj ezen.
2019. aug. 7. 22:25
 5/14 anonim válasza:
82%
Éhen halhatnál már.
2019. aug. 7. 22:26
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Mi lett a napszàmmal, a buszsofőrködèssel, a sofőrködèssel és a kàrtevőírtósdival?

Menj el utcaseprőnek inkább, ne itt add az idiótàt. Unjuk a kèped. :( Neked ez tényleg vicces, vagy a hangok mondjàk a fejedben, hogy tedd ezt?

2019. aug. 7. 23:57
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Csak 3 napig nem voltam itt és így lemaradtam? Valaki világosítson már fel mi történt.
2019. aug. 7. 23:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Hat de annyira jo lenne ha felvennenek. Viszont szerintem nem fognak.
2019. aug. 8. 07:35
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha őket is ezzel a szöveggel boldogítod, mint amiket ide írogatsz, akkor ne sok esélyed van.
2019. aug. 8. 08:17
 10/14 anonim ***** válasza:
32%
Ne fügj tőlük! Indítsd te tanfolyamot, azon tuti részt vehetsz. Mondjuk, valami személyiségfejlesztö tanfolyam, vagy kommunikációs tréning. Szerintem ezekhez lenne tehetséged, bizonyára bevésődnének tanításaid az okulni vágyó fejekbe.
2019. aug. 8. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!