Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyek azok a szakmák, ahol...

Melyek azok a szakmák, ahol megkereshetek 300 000 Ft-ot akár itthon is?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, szeretném folytatni a tanulást, de elsődlegesen olyan szakmát akarok, amivel itthon is megkereshetem a fent említett összeget. Nem vagyok otthon a témában, ezért minél több ilyen szakmáról szeretnék megtudni infókat. Aztán majd válogatok közülük.
2019. aug. 2. 14:18
 1/3 A kérdező kommentje:

Még valami:

Ezek a szakmai körök érdekelnek: számítástechnika, természettudomány. De ugye ezek is sokfelé ágaznak, tehát ha lehetne ezekben szeretnék elhelyezkedni majd.

2019. aug. 2. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Informatikai területeken ennek a többszörösét is lehet keresni, ennél még pályakezdőként is lehet nagyobbat szakítani. 300e nettót SSC-kben meg lehet keresni.
2019. aug. 2. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ttik-sként az élelmiszeriparban dolgozom és megkeresek ennyit, de dolgoztam ugyanilyen végzettséggel minimálbérért is. Hogy mennyit keresel, az rajtad is múlik, attól hogy lesz egy végzettséged nem kerülsz be egy árkategóriába, hogy onnantól annyit fogsz jeresni
2019. aug. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!