Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak? Nagy dilemmában...

Mit csináljak? Nagy dilemmában vagyok, légyszi adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés
A kollégámmal nagyon összevesztünk a szabadságom előtt, és már nem szívesen dolgoznék vele. Munkastílusunk, a munkához való hozzáállásunk miatt. (Eléggé össze kell dolgozzunk a munkánkban.) Azonban a többi kollégát nagyon szeretem, egyre jobb a kapcsolatom velük, és barátságok is szövődtek, és a munkahelyet is szeretem. Nincs lehetőség áthelyezésre, így vele kellene dolgoznom ezután is. Mit tegyek? Menjek el másik munkahelyre, vagy maradjak, és valahogy csak elevickélünk egymás mellett.
2010. júl. 12. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vagytok annyira felnőttek, hogy megbeszéljétek egymás között... ezért ne dobj el egy állást.
2010. júl. 12. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Nehogy már emiatt otthagyd a munkád! Minden munkahelyen van/lesz valaki, aki összeférhetetlen lesz veled.

Nálunk is van egy ilyen kolléga. Egyszerűen csak a munkát csináld vele együtt. Nem kell magánéletről, személyes dolgokról csacsogni vele és kész. Szorítkozz a legszükségesebbre.

Ha gond a munkamegosztás, akkor meg egyszerűen írd rá, hogy mit csináltál te és később nem tudja majd sajátjaként előadni.

2010. júl. 12. 09:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van, csak nem szeretnékm miatta érdektelen, önző emberré válni, akit nem érdekel a munkája, csak kényszerből csinálja, mert kell a munka és a pénz. Nagyon együtt kell dolgozzunk, és úgy érzem, hogy sokminden olyan tulajdonságát átveszem akaratlanul, ami ellen nap mint nap küzdök. És amikor magamon is látom ezeket, akkor egy kicst elkenődök, hogy én nem ilyen vagyok.
2010. júl. 12. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!