Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Reális elvárás hogy a nem...

Reális elvárás hogy a nem minimálbéres dolgozók is arányos béremelést várnak el, ha már a minimálosoknak a cégnél emeltek?

Figyelt kérdés

Reális a dolgozók elvárása?

Volt az elmúlt években most már 3. (vagy 4?) alkalommal minimál emelés.

A cégnél levő minimálosok ezt automatikusan megkapták.

A nem minimálosok meg semmit se kaptak.

Tehát az a szitu alakult ki, hogy a minimálos, aki 3 éve itt van (pl. ) az 3. alkalommal kap emelést, aki meg nem minimálos, az semmit.

Elég komoly bérfesz alakult ki, ill sokan nem feszkóznak csak simán kilépnek.

Reális elvárás hogy ha a dolgozók egy részének évente emelnek (most mindegy is miért) akkor a többi részének is legyen arányos és periodikus emelés?

2019. júl. 28. 09:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

De hát akkor miért akarsz emelést? Akkor te most jól meg vagy fizetve.

Tudod én azért vártam emelést mert tudtam, hogy máshol többet kapnék.

Ha te máshol sem kapnál többet akkor örülj a mostaninak, mert ezek szerint a piacon elérhető legjobb fizetésed van.

Az hogy nem emeltek évek óta az mindegy, gondolom pár éve ez a fizu még kiemelkedő, átlagon felüli volt, túl sokat fizettek akkor. De még most is jó fizu ezek szerint ha máshol se több.

2019. júl. 29. 11:27
 12/12 A kérdező kommentje:

Ezért "jó" ha az ember az államnak dolgozik! Biztos lehet benne hogy mindenütt ugyanazt a szar pénzt kapja.

Én is állami helyen vagyok és mehetnék még az ország kb 300 ugyanilyen állami helyére-ugyanennyiért....

Oda meg minek.

2019. júl. 29. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!