Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Prima Cba áruházláncban...

Anna0728 kérdése:

A Prima Cba áruházláncban mennyit fizetnek egy diáknak?

Figyelt kérdés
Sehol nem találok információt, valakinek tapasztalat mennyitfizetnek itt egy diákmunkásnak? Mennyi a nettó vagy bruttó órabér?

#Prima cba #Prima diákmunka
2019. júl. 23. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
rendes ott dolgozóknak 140nettó, szóval ennél gondolom "jóval" kevesebbet.
2019. júl. 23. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:
de óra bér, igy nem tudok számolni, azért köszi a válaszod, valaki más esetleg?
2019. júl. 23. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:

nettóban óránkent kb 952-1100 között szoktak lenni, ha a nettó 950 alatt jönne ki (bruttót kell 0,85-tel szorozni), akkor semmmikepp se vállald el

A penztárások 80%-ban már nettó 1000 fölött kapnak, nettó 1100 fölött viszont szinte egyáltalán nem fizetnek diákoknak (a penztárosoknak)

2019. júl. 24. 09:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, pénztárosnak még fiatal vagyok, ezért rakódó munkát végzek stb. Nem tudom mennyi a bruttó fizetésem sem, most kezdtem 2 napja, viszont sehol nem találtam arról infot hogy ez mennyi lenne. Ha valakinek van még esetleg tapasztalata, szivesen meghallgatom.
2019. júl. 24. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!