Mrs Bean kérdése:
Az alábbi fizetési módok mennyire biztonságosak a PayPallal összehasonlítva?
Figyelt kérdés
Express Money
Western Union
Moneygram
Ria Money
Bitcoin
2019. júl. 9. 10:34
1/7 anonim válasza:
Az attol fugg hogy te fizetsz vagy neked fizetnek.
2/7 A kérdező kommentje:
Én fizetek.
2019. júl. 9. 15:09
3/7 anonim válasza:
Akkor a legjobb a Paypal. Ott elég ha szólsz h nem jött meg a termék és kapod is vissza.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, abban biztos vagyok, hogy a Paypal a legjobb, de vannak oldalak, ahol csak a fentiekkel lehet fizetni, és jó volna tudnom, hogy ezek közül melyik a viszonylag biztonságos (tehát pl visszakapom a pénzem, ha nem érkezik meg a termék).
2019. júl. 10. 18:31
6/7 A kérdező kommentje:
igen, azt úgy értettem, "bitcoinnal történő fizetés"
2019. júl. 10. 23:06
7/7 anonim válasza:
Western Unionnal ismeretlennek SOHA, mert semmi nyoma nem marad, hogy elküldted a pénzt! Rengeteg csaló használja. Az nem ismeretlenektől vásárlásra való, hanem pl. arra, hogy anyukád kinn van Londonban készpénz nélkül és az egyetlen kártyáját elnyelte az automata, akkor tudsz neki küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!