Udvozletem 1,5millio forintot szeretnek befektetni de konkret elkepzeselem nincs hogy hogyan mikent Mien lehetosegek vannak? Amik azert biztonsagosak es nem lehet vele bukni
Igen erdekell cimem befektetnekk@googlemail.com
koszonet
:)))
tozsdezz csak,majd elbukod ezt a penzt...
":)))
tozsdezz csak,majd elbukod ezt a penzt..."
Igen, es az ilyen joindulatu, segitokesz, es optimista emberek miatt vagyunk ilyen jo helyzetben, es van ilyen jo hirunk a vilagban. :/
kedves6os...
szerinted,ha valaki itt teszi fel a kerdeseit es nulla(zero,0)tapasztalattal,"tavsegitseg" alapjan kezd el tozsdezni,az nem elbuni fogja a penzt???
mindenhez kell tudas,a paradicsomleveshez is,a tozsdezeshez is...
csak,mi magyarok vagyunk,okoskodunk,fillereskedunk...
nem megyunk brokerhez,mert magas a jutaleka,majd en megmutatom,ugye...
aztan ha az egesz uszik,akkor meg jon a huppoges...
ugyhogy lehet nem engem kene fikazni csibem...
"edves6os...
szerinted,ha valaki itt teszi fel a kerdeseit es nulla(zero,0)tapasztalattal,"tavsegitseg" alapjan kezd el tozsdezni,az nem elbuni fogja a penzt???
mindenhez kell tudas,a paradicsomleveshez is,a tozsdezeshez is...
csak,mi magyarok vagyunk,okoskodunk,fillereskedunk...
nem megyunk brokerhez,mert magas a jutaleka,majd en megmutatom,ugye...
aztan ha az egesz uszik,akkor meg jon a huppoges...
ugyhogy lehet nem engem kene fikazni csibem..."
Elkezdeni tőzsdézni nem azt jelenti, hogy holnap rá kell tenni mind a 1,5 milliót egy számlára és nyomni a gombot mint az őrült. El lehet kezdeni foglalkozni a témával és tanulni, az meg viszont nem atomfizika, így nem is értem a hőbörgésed. Inkább te értelmezed félre a dolgokat úgy látom.
Ha valaki érdeklődik vagy befektetési lehetőséget keres miért ne kérdezhetné meg bárhol? Kap mindegyik helyet pár választ és ő kitalálja, hogy melyiket tartja érdemesnek arra, hogy foglalkozzon vele. Senki nem úgy gondolta, hogy itt ír neki valaki egy tuti tippet és ő holnap berakja oda az összes pénzét.
Viszont te tényleg ne tőzsdézz, és paradicsom levest se állj neki főzni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!