Minden bankfióknak van online bankszolgáltatása? Hogy itthonról neten keresztül tudjak utalni stb? Mennyire biztonságosak ezek? Nem vagyok jártas de el kellene kezdeni mert analfabéta maradok.
Figyelt kérdés
Mennyire tartod ezeket a szolgáltatásokat jónak. Most fogok mégegy bankszámlát nyitni. A bankok amik a városunkban találhatók: Erste, Budapest bank, K&H bank, MKB bank, OTP. Tehát csak ezek jönnek számításba mert ide tudok bemenni ha valamit intézni kellene. Vélemények, tapasztalatok?2016. febr. 25. 16:11
1/4 A kérdező kommentje:
Hogy működnek ezek pontosan? Nem fognak lehúzni? Mármint a pénzem? Mert amúgy a bank az egy nagy lehúzás de ma már nem lehet e nélkül létezni.
2016. febr. 25. 16:13
2/4 anonim válasza:
Miért nyitsz még egy számlát? Most melyiknél vagy?
3/4 A kérdező kommentje:
Otp-s vagyok és kell egy válalkozói is.
2016. febr. 25. 16:18
4/4 anonim válasza:
OTP-s vagyok én is, Net-számla csomagom van, havi 580 ft, ezért ingyenesen utalok bármennyit, bárhová (jó, a tranzakciós díjat felszámolják, de azt a többi bank is), s lehet kérni hozzá virtuális számlát és kártyát, webszámla/webkártya néven, ez ingyenes és arra szolgál, hogy az eredeti számládról ne tudjanak jogosulatlanul leszedni pénzt. Ezen a webszámlán érdemes mindig csak annyi pénzt tartani, amennyit el akarsz költeni a neten, vásárlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!