Gyorshajtasert kaptam csekket mit lehet csinalni?
Idióta te vagy, ha nem tudsz normálisan beszélni, vagy viselkedni.
Értelmes pedig semmiképpen sem vagy. Ha az lennél, őket kérdeznéd. Mármint a rendőrséget... ha jól emlékszem, régebben volt olyan, hogy le lehetett dolgozni, fogházban. 5000Ft/nap.
De valószínűleg nincs szerencséd, mert rá fogják terhelni a lakásodra, fizetésedre, vagy viszik az autód.
Ja, és a bírság többszörösét fogják így behajtani nálad. Mindenkinek elég maga a díja itt.
Ja, és ha értelmes lennél, akkor ezt úgy kérdezted volna, hogy "van-e más legális módszer a pénzbeni befizetésen kívül? Le lehet-e dolgozni pl?"
Ha nem így kérdezted, akkor miért lepődsz meg rajta, hogy a szokványos válaszokat kapod?
Nem várhatod el az itteni emberektől, hogy helyetted gondolkozzanak, hogy te tulajdonképpen mit akartál kérdezni!
Mert ki vagy te hogy te döntöd el mi számít normálisnak.Te aztán nagyon értelmes lehetsz pár mondatból megítélni vadidegeneket.Gondolom valami marha nagy boss-nak és emberismerőnek gondolod magad.
Szóval itt ez a gyakori kérdések nevű tök jó kis oldal pont az ilyen felmerülő kérdések megvitatására és én vagyok a hülye mert használom arra amire való?Te mi a f*nak vagy itt egyáltalán akkor.Mindenre rá lehet keresni mindenhol fel lehet hívni a forgalmazót a rendőrséget az ügyfélszolgálatot akkor ennyi erővel miért létezik ez az oldal?Képzeld el pontosan azért hogy hétköznapi emberek megosszák egymással a személyes tapasztalataikat.Az pedig hogy "befizetni" se nem személyes tapasztalat se nem segítség.És ezzel ők is tisztában vannak csak okoskodnak kicsit más kárára.Soha nem értettem az ilyen embereket.Ha nincs értelmes ötletem amivel SEGÍTENI TUDNÉK akkor nem ugatok bele.Nem?
Tudod, kétféle ember létezik.
Az egyik szerint mindenki más hibás, csak ő nem. Na, ez vagy te.
Az ilyen embert gondolhatod, hogy mennyire szeretik... itt, és mindenhol máshol is.
Én a helyedben ezen megpróbálnék változtatni.
A másik ember pedig azt nézi, hogy ha valamit elrontott, azt hogyan lehet kijavítani. Nem eltussolni, vagy elfelejteni, vagy másra kenni, hanem tényleg kijavítani.
"Nem csak ledolgozás mindenre kíváncsi lennék"
Na, ez viszont engem érdekelne.
Mégis, miféle megoldást tudsz elképzelni a kifizetésen vagy a ledolgozáson kívül?
SZÓVAL? HOGY gondolod?
Egy dolog létezik még: ha korrumpálod a rendőrt.
"Sajnos" mire megkapod a csekket, az annyi kézen megy át, hogy 5-ször annyit kellene így fizetned, mint amekkora a büntetés.
Tovabbra is csak azt tudom mondani higx te nagyon kemenyen nagy emberismeronek hiheted magad.Es az is beigazolodott hogy par mondatbol azt hiszed mar jsmersz is valakit.Legyen akkor ugy hogy 3 fele ember letezik es te a harmadik vagy.Az egoista.Aki azt hiszi hogy mindenkinel jobb mindenre van valami valasza amibe amugy ha belegondolsz eleg jo nagy baromsag jon ki.Szoval en hiszem higx mindig igazam van de az elobb kozolte, hogy hibaztam es maskor jobban fogom megfogalmazni a kerdesem.Az grat.Te tenyleg nagyon jo emberismero lehetsz.Csak mellette kicsit szoveget erteni probalj mar meg legyszi.Nem azert de aruld mar el legyszi mit akarok en masra kenni?XD szerintem egyszerre tobb helyen is probalod osztani az eszt es lehet ezt nem hozzam akartad irni.De biztos en ertek felre valamit es velem van a gond.(ja nem mert szerinted ugyebar en magamrol azt hiszem hogy mindig igazam van akkor semmi megsem velem van)
Nos ha annyira kivancsi vagy megsugom higy utanaolvasassal nem az itteni nagylalku emberek segitsegevel de talaltam peldakat arra is hogy peldaul fel lehet lebbeznj (ugye ez onmagaban a papiron is rajta van) es eleg szep szamban szoktak ezeket a fellebbezeseket elfogadni.Es olvastam nehany dolgok hogy miket kell figyelni ami perdonto is lehet ikyen helyzetekben.
Idejön, megkérdezi mit kell csinálni egy csekkel, és még neki áll feljebb, hogy a válaszadóknak biztos jogsija sincs, meg milyen emberismerők.
Egyrészt ha így folytatod, jogsid neked se sokáig lesz. Másrészt ahhoz, hogy megállapítsa valaki, hogy ez egy rossz kérdés, nem kell emberismeret. Csak egy nagyjából 70es IQ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!