Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Teszveszen...

Mit csináljak? Teszveszen eladtam valamit, a vevő nem fizet.

Figyelt kérdés
Egy hétig nem jelentkezett, aztán írtam neki két levelet, de vissza sem írt. Mikor visszaírt, mondta hogy utalja a pénzt. Egy hete utalja.. Pedig mindennap belép a teszveszére! Mit tegyek?
2010. júl. 9. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:

2 hetet ki kell várnod, ennyi idő van az adás-vétel lebonyolítására. Ha nem érkezik meg addigra a számládra a pénz, negatívan értékeled és visszateszed eladásra a terméket.

Jutalékot minden hó 1-14-ig kérhetsz vissza. De csak úgy ha előtte negatívra értékelted.

Sok sikert!:)

2010. júl. 9. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:

figyelj, miután engem vvaterán is meg teszveszen is átbaxtak, na akkro mondtam h okés, ilyenből én többet nem kérek

sztem a legjobb ha ot hagyod ezeket, ilyen helyen sosem lehetsz biztos semmiben, és most akkor mi van ha nem fizet és mégis neked van igazad? 5 évig akarsz pereskedni h esetleg megkapd a pénzt ?

2010. júl. 9. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Mért pereskedne??????

Nem küldte el neki az árut, tehát nem fizet akkor semmilyen kára nincs belőle!

Attól, hogy téged többször "átb@sztak", mást nem biztos.

Gondolom téged vevőként "b@sztak" át, itt pedig a kérdező az eladó!

Megvan a maga titka minden aukciós oldalnak. Értékeléseket kell nézni, nem beleugrani mindenbe stb stb.

Én már kb 3éve fent vagyok teszveszen, több 100 adás-vétellel, és egyszer sem "b@sztak" át. Figyelmesnek kell lenni.

És ettől még nem kell mást eltántorítani ezektől az oldalaktól!

2010. júl. 9. 10:21
 4/5 A kérdező kommentje:
100% pozitívja van, csak ez a gond.. mindegy, úgy döntöttem este felé felhívom, hátha.
2010. júl. 9. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
dobj neki egy smst, adj neki haladékot max 13-áig...14-én vágd be neki a negát és kérd a jutalékot vissza...ennyi
2010. júl. 9. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!