Ha eladtam a teszveszen egy modemet, amire azt hittem hogy router és a vevő sem vette észre (pedig képet is tettem fel) akkor vissza kell hogy vásároljam?
Hát ez bizony a te hibád, nem a vásárlóé. Elsősorban a leírás számít, a képről lehet, hogy senki nem tudta volna megkülönböztetni.
Jobban jársz, ha szépen visszavásárolod a cuccot, és nincs gond.
2. vagyok. Nekem már volt ilyen esetem, én voltam a vásárló. Sajnos az eladó az én esetemben is ezen az állásponton volt, mint te, hogy nem akarta állni a postát. Pedig gondolj már bele, ha te hibáztál, akkor nem a vevőnek kell fizetni.
Végül megadtuk egymásnak a negatívat, de az én negatívomat törölték, tehát nekem adtak igazat a Teszveszesek.
Úgyhogy a legjobb, amit tehetsz, hogy lenyeled a békát, ha már hibáztál. Ezt hívják tanulópénznek.
Azért alkudozni lehet ám...
Nyalj talpat. Kérj bocsánatot. Mondd neki, hogy tévedtél, bocsi. És kérj egy kis időt, mert anyagi problémáid vannak. Lehet, hogy megérti.
Utald át a pénzét, és hagyd nála a modemet, akkor csak egy postaköltséget buktál.
Egy modemet úgyse tudsz eladni, senki se használ már kapcsolt vonalas netet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!