Hol kezdjem el, ha beakarok perelni egy bárt?
Tehát te és kulturált vendégeid kulturáltan megérkeztetek egy bárba. Már az ajtóban le akart köpni titeket a pincér, de ti ennek ellenére leültetek, mire megfenyegetett, hogy megüt, ha nem állsz fel.
Miért nem hiszem el én ezt? Ennek a sztorinak van egy másik oldala, ami innen borzasztóan hiányzik. hacsak nem valami falusi sarki talponállóról van szó, kizárt, hogy ez ok és előzmény nélkül így megtörtént.
Nagyon tökéletesen leírta 1-es - pont ugyanezek a gondolatok futottak át az agyamon nekem is, amíg olvastam a kérdést.
Mondjuk azt sem értem, miért kellene azt a széket odaadni, amire leültél - kicsit sántít és meglehetősen hiányos ez a történet.
Márpedig muszáj elemezni a helyzetet. Ez ugyanis nem büntetőjogi kategória, nem tudod bizonyítani, hogy le akart köpni, nem is köpött le, illetve a bunkó kiszolgálás se bűncselekmény. A panaszkönyvbe kellett volna beleírnotok, azt kötelesek kivizsgálni, reagálni rá.
Az, hogy egy alkalmazott paraszt, nem a bíróságra tartozik, hanem a fogyasztóvédelemre, és reálisan annyit várhatsz el, hogy a hölgyet eltávolítsák a munkaköréből. A büntetőjognak itt semmi keresnivalója.
"amikor beérkeztünk(le akart köpni)"
Fura, ha egy bárba belépnék és le akar köpni a pultos minden ok nélkül akkor elmegyek onnan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!