Az emberek miért nem tartják a pénzüket a bankba? Vagy miért félnek ennyire a bankoktól?
Ha egy napszél, vagy hekker lenullázza a számládat, akkor minden kétséget kizáróan tudod-e igazolni mennyi pénzed volt?
Én a lakástörlesztés végén szerettem volna töröltetni a jelzálogjogot. Az saját maguk által küldött, "pecsét és aláírás nélkül is hiteles" kivonatot/elszámolást nem fogadták el tőlem. Egy másik ablaknál nyomtattak vagy 20 oldalt, lapját 600 forintért, mindet lepecsételték és aláírták, és csak így voltak hajlandóak velem tovább foglalkozni.
És ekkor csak azt akartam elérni, hogy adják írásba, hogy nem tartozunk egymásnak, és a jelzálogjogot vegyük le az ingatlanomról.
Na most mi lenne, ha eltűnne 20 millió a számlámról és beállítanék a bankba. Mit mutatnék? Mikor a számlegyenleg értesítőről is lebeszéltek már. A telómon a mutassam, hogy az előző egyenlegem még 20 misi volt, most meg nulla?
Ezt vajon a bíróság is elfogadná?
Ez hülyeség, ha egy hacker belép a bank adatbázisába és kárt okoz , a bank álja a kárt vagy a biztositó , akkor van a gond ha a te hibádból történik a lopás pl. nem megfelelően bánsz az adataiddal de ez már a te hibád...
De még mindig nem értem sokkal több lopás történik lakásokban , ritka hallani hogy hackerek törnek fel bankszámlákat
Amúgy tegyük fel jobb otthon tartani a 20 milliót , jön a tolvaj lenyúlja pénzt(amire nagyobb az esély) , mind mehetsz akármilyen törvényszékre te is, hogy 20 milliód volt senkit nem érdekli nem tudod bizonyitani. A tolvajt persze a rendőrség nem fogja megfogni nagyon jól tudjuk...
A bankba azért van nagy esély, hogy visaszerezd a pénzed ha hacker támadás történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!