Akik voltak a debreceni Tevában állásinterjún kaptak visszajelzést? (nem operátori munkakör)
Figyelt kérdés
Eddig azoknál a cégeknél ahova behívtak állásinterjúra, mindig érkezett visszajelzés, függetlenül attól, hogy az mi volt, kivétel a Tevától. Nektek mi a tapasztalatotok ezen a téren?2019. máj. 29. 12:25
1/3 anonim válasza:
En a debreceni tevaba dolgozok, nem regota
Gyakorlatilag barkit felvesznek mar annyira nincs ember...
Nem tudom milyen munkakorre jelentmeztel de most ismet letszamstop van.
Altalabn a hr esek szolnak ha nem vesznek fel.
Nem tudom mikor voltal az interjun de a tevaba a dolgok lassan mennek.
Nagyon lassan.
Szoval meg az is lehet hogy felvesznek.
Megkerdezhetem milyen munkakor?
Hanyas epuletbe voltal interjun?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Biológiai kutató fejlesztő. Márciusban voltam interjún és azóta nem jött visszajelzés. Arra voltam leginkább kíváncsi, hogy amikor a jelentkezési folyamat lezárul akkor írnak-e levelet, hogy nem engem választottak. Nyilván, ha igen akkor még van esély, hogy behívhatnak második körre, de ennyi idő eltelte után gondolom nem várják el, hogy csak erre a vissza jelzésre várjak és evidens, hogy akkor máshová is jelentkezem. Ilyenkor lehet másik Tevás állásra is beadni a jelentkezést?
2019. jún. 13. 16:35
3/3 anonim válasza:
Szia
Total elfelejtettem hogy irtal :)
Felvettek?
Beadhatod tobbre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!