Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik a legváltozatosabb...

Melyik a legváltozatosabb munkakör?

Figyelt kérdés

#munka #munkakör #változatosság #monotonitás tűrés
2019. márc. 16. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Utcaseprő.

És ha azt hiszed, viccelek, gondolj kicsit bele.

Folyamatosan új impulzusok érik az utcaseprőt munkája során.

2019. márc. 16. 13:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel a szociális munkás, a csomagkiszállító, a rendőr, tűzoltó, mentő orvos, a buszvezető, az állatkerti gondozó, a parkolóőr, a politikus, a szemétszállító, a taxisofőr, az útépítő.

Úgy értem, aki a legeltérőbb dolgokat kell csinálja. Valószínű nem sok ilyen van, mert adott munkakör behatárol.

Esetleg ha valaki mindig más munkát vállal, mint az a turista, aki munkáért cserébe lakik pár napot a városban és utána tovább áll. Egyszer olvastam egy ilyenről, aki épp Budapestre érkezett és egy hétig szerzett alkalmi munkát, ami a kajára és szállásra elegendő volt neki.

2019. márc. 16. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Az alkalmi munkák nem egy munkakör, és ha szaktudást nem igènyel akkor biztos hogy nem is túl izgalmas. És nem igazán lehet megélni szerintem belőle, nincs folyamatosan. Az tud változatos munkát végezni aki a saját szakmáján belül szabadúszó. Egy fordító vagy tolmács vállalhat egészen különböző témákat. Rendezvényszervező különböző helyszíneken sokféle rendezvényt, stb. Ha valaki kalandra vágyik, bár a munkakör egyhangú de hajón dolgozva világot lát (abban a kevés szabadidejében ami van). Nem egészen értem mire gondoltál?
2019. márc. 16. 14:05
 4/6 TappancsMancs ***** válasza:
Hát a csicska. :)
2019. márc. 16. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Még én sem tudom mire gondoltam :)

Végigpróbálni az összes munkakört, csak ilyen cég nincs.

Csak egy ostoba kérdés volt.

2019. márc. 16. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Titkosugynok
2019. márc. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!