Milyen munkakör lehet való nekem?
szeretek emberekkel foglalkozni, jó kommunikációs készségem van szóban és írásban is, tudom h kell célt elérni a szavaimmal hatással vagyok az emberekre tudom őket ösztönözni bármiről legyen szó. Örömmel tölt el, és feltölt ha egy rosszkedvű ember miattam lesz egy életerős emberke. Vonatkozik "kisemberekre" is, gyerekeket is szeretem nagyon kutyákat is szóval minden ami élő.
Hátrányom hajlamos vagyok felületesnek lenni, pontatlannak, az irodai meló untat.
Pénzügyi végzettségem van de ezt hagyjuk...ez mellékvágány nem lelem örömöm benne
mégis kik azok az emberek akik emberekkel foglalkoznak? Milyen munkák ezek?
"Ez így igazából nagyon kevés, ha nincs mellette semmi érdemi végzettség."
Pénzügyi végzettségem van beszélek angolul, németül, és a franciát is megértem de az inkább alapfok. Van mérlegképes könyvelői végzettségem is persze, külső szem számára igazán szép pályát futok be jó cégnél jó fizetéseel vagyok...
De ezt irtam h hagyjuk mert nem élvezem.
Nem tölt fel.
szociális munka nem való nekem, telefonos munka sem, és jutalékos változó kiszámíthatatlan fizetés nem túl vonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!