Szerintetek van rá reális esély, hogy a mai 20-30 éveseknek lesz még nyugdíja? Van egyáltalán értelme manapság a bejelentett munkahelynek?
Ha minden marad így akkor 2050 magassagara kb az átlag béred 60%a lesz nyugdíj, de nagyon sok dolog változhat meg addig.
Ui: adózni nem jó, de láttam már elputrisodott vállalkozót aki rendszerváltás után szinte milliomos volt, most meg az asztalt veri mert kb a minimal nyugdíjat kapja
Olvasd el az utolsó hozzászólásomat is.
És gyakorlatilag az összes ismerősöm minimálra van bejelentve... Azzal meg amúgy se menne túl sokra.
Nyugdíj lesz.
Annak, aki megéri.
70 év körül lesz a korhatár.
Ja, és ha 2 órára vagy bejelentve, akkor kb. másfél órára lesz elég a pénzed naponta.
Vagy minimálnyugdíj.
Nekem még van időm, de már 20 éve is ezt szajkózták, hogy mostanra már összeomlik a rendszer, nem lesz nyugdíj.
Aha...
Lehet itt találgatni, de senki sem jós.
Akkor is megjátszották ezt elég sokan, hogy feketéztek, vagy vállalkozóként a minimumra jelentették be magukat.
Most meg ugye csodák csodájára mégis van nyugdíjrendszer, és sírnak, hogy 28 ezret kapnak.
Aki meg azt írta, hogy ne legyél beteg, meg ne menj kórházba:
minden, ismétlem MINDEN ellátás jár mindenkinek, mert a kórház és az összes szakorvos köteles ellátni.
Soha, sehol, semmiben nem kap kevesebbet az, akinek nincs fizetve a tb-je.
Pontosan ugyanúgy bemehet fogorvoshoz, röntgenre, urulógushoz, bárhová. Sőt, egy többmilliós kemót is ugyanúgy meg fog kapni, mint én, aki mindig is fizettem adót.
A magyar egészségügy nem tesz különbséget.
Nem Amerikában vagyunk, ahol csak akkor látnak el, ha fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!