Fáma futár vélemények? Ilyenkor mi van?
Én ma kaptam egy emailt és egy sms-t hogy ma kapom meg a csomagot
Erre b..zta hozni a futár a csomagom.
Valakinek volt ilyen problémája?
Ilyenkor mi van?
Holnap megkapom?
Illetve nektek mi a véleményetek a Fáma futárról?
Nekem is most hoztak először csomagot. Utánanézve tegnap olvastam itt a sok horrorsztorit, de szerencsére pont hogy pozitív tapasztalatom volt velük, gondoltam írok egy ilyet is.
Akitől rendeltem jelezte, hogy feladták a csomagot és másnap hozza a futár. Aznap este kaptam SMS-t a kiszállítás napjáról a Fámától is. Szállítás napján reggel 7 körül kaptam még egy SMS-t a pontos időintervallumról. Intervallumon belül hívott a futár, egyeztettünk időpontot. 5-10 perc múlva már át is vettem a csomagot, tökéletes állapotban volt, futár is normális volt. Volt bankkártyás utánvétre is lehetőség, azzal fizettem (pedig sokan írták itt, hogy náluk nincs ilyen). Emeletre rendeltem, szó nélkül felhozta.
Úgyhogy nálam jó benyomást tettek. Gyors, precíz és jó kommunikáció. 1 napos kiszállítás.
Ha minden áron hibát akarnék keresni, akkor esetleg a weboldalukra térnék ki. Telefonon próbáltam először utánanézni, mégis mi ez az a számomra ismeretlen futár, és az oldaluk nem reszponzív (nincs mobilra optimalizálva, nagyítgatni kell). Ez eléggé 20. századi dolog, illene kicsit modernizálni. De ez nem a világvége, összességében nagyon meg voltam elégedve, tudnám ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!