Futár nem találta a címet és egyszerűen nem vette fel a csomagot tőlem. Majd telefont is kinyomta. Mit tegyek ha hétfőn is ilyen lesz?
Történet: emagon vásárolt gpsem nem jó.Emag garancia háztól házig futárszolgálattal működik.
Sofőr vagyok,a munkahelyemen hagytam a gpst. Hív a futár (DPD). Itt van a munkahelyem címén ,hol vagyok? Kiderült az utca közepén van egy beágazás ott van. Ok!iparzóna,Ok fura a számozása de kb 50 csomag 49el simán odatalált a futár a munkahelyemre. Másrészt egy nagyon ismert utca,(ha a beugrót nem ismeri valaki okés)de egy 2km hosszú utcát nem ismerni. (Miskolc Besenyői u ott van a piac autókereskedések"25 éve egy helyen" gyárak...benzinkút repülőtér,méh telep 15éve). Hívás közben enyhén arrogáns volt. Mondom xxxvas kft-t keressen ki van írva!+kék kerítés szemben xxx fuvarozó cég kamionjai állnak-mind látható az utcáról. Kérdezi méh telep -mondom nem! ....mondom ahol van onnan hogy kell mennie a cégemhez....kérdezi a cég nevét mondom xxx vas kft. Válasza: "Ismét kérdezem a méhtelep???"-szerintem ez se túl kedves így. Kéri álljak ki az út szélére. Hívom kollégám eltelt 1-2perc annyi alatt oda ért volna a futár. -ok figyeli. Fél óra múlva hívom kollégám.Mondta a kapura nézett munka közben nem jött futár. Hívom a futárt nem veszi fel. Hívom újból 10 perc múlva -kinyom. Cégesről hivom annyit mond flegmán.Nem találta a címet. Kérdezem :akkor mi lesz. Mondja majd valamikor a jövő héten.
Na de ha akkor se talál ide???? Vagy szándékosan elfelejt bejönni?
(Ha valaki ért a Mio truck 7670LM gpsezhez írhat)
Vicces a sztori kb 500-800m re lévő szervízbe kellett volna eljuttatni a csomagot;).
Vicc 2 gls futár utána hozott csomagot címemre.(körzetén belűl lakom) mondom csak a cég nevét ,kérdezem áthozza e? Simán áthozta volna,(szomszédom átvette).
A futarok alapbol nyomik, erre rajon, hogy agyon vannak dolgoztatva, es ha nem lenne eleg, ott a rengeteg nyomi ugyfel, aki nincs ott a megadott cimen, elvarja, hogy akkor menjen, amikor neki jo, akadekoskodik, hogy atvetel elott kibonthassa a kuldemenyt, stbstb.
Ha tenyleg csak 800m, akkor inkabb vidd be magad, problema megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!