Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fáma futár vélemények? Ilyenko...

Fáma futár vélemények? Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Én ma kaptam egy emailt és egy sms-t hogy ma kapom meg a csomagot

Erre b..zta hozni a futár a csomagom.

Valakinek volt ilyen problémája?

Ilyenkor mi van?

Holnap megkapom?

Illetve nektek mi a véleményetek a Fáma futárról?

2019. máj. 14. 20:43
1 2
 11/19 Germann Jörg válasza:
Hulladék banda. Csak 7 napja várom,és nézem a csomagkövetéssel,mit is művelnek. Hiba,központba visszaérkezett,kiszállítás alatt,nincs kiszállítva,központba visszaérkezett,depóba kiszállítva,kiszállítás alatt... Ja bocs hülye hogy nem szóltunk,hiába vártál 4ig,jól b.eszoptad
2023. máj. 11. 21:36
 12/19 anonim ***** válasza:

A minap találkoztam velük először. Az emagon keresztül rendeltem egy partnercégüktől 3 terméket július 3.-án. Mivel az oldal engedte, easybox csomagautomatába kértem. Aztán 4.-én este felé kaptam egy smst, hogy az adott partnercégtől átvette a csomagot a fáma futárszolgálat. Màr ez gyanús volt, mert nem a szokásos sameday volt, ami az emagos rendeléseimet szokta szállítani, hanem ez a bizonyos fáma futár. Másnap. 5.-én reggel 8 előtt kaptam egy smst hogy aznap kiszállítják a csomagot.

Fogalmam sem volt csomagszámról se arról hogy akkor hova fogják hozni a cuccot. Aztán késő délután negyed 5 kor hív a futár, hogy itt van és hozta a csomagot. - mondom konkrétan hova tetszett hozni? Mert én automatába rendeltem. Azt mondja házhoz, itt van az utcánkban a ház mellett. Ok, mondom fél perc és kint vagyok. És tényleg itt volt. 😂

A számlázási címre küldte a cég a csomagot, mindenféle konkrét előzetes tajékoztatás nélkül. Ez azért elég meredek. Persze a futárcég erről nem tehet.

Ha nem lennék itthon betegen jó egy hete, érdekes lett volna a dolog, hogy hogyan veszem át.

Amúgy cuki idősebb kedves bácsi volt a futár, lehetett kártyával fizetni, szóval erre nem panaszkodom. Minden oké volt a futárral.

Itt konkrétan az emag és a partnercég is hibázott.

2023. júl. 5. 20:53
 13/19 anonim válasza:

A létező legrosszabb futárszolgálat! Értesítést nem küldenek a kézbesítés napján, hogy csomagom fog érkezni. Mikor visszahívtam a futárt és kértem az újabb kézbesítést, a válasza az volt, hogy ő már visszaküldte a csomagot. Közöltem vele az általános szerződésben foglaltakat, miszerint kötelessége a csomag másodszor díjmentes kézbesítési kísérlete, ekkor csak próbált kifogásokat keresni. Az ügyfélszolgálatot többször hívtam, csak ígéreteket kaptam, hogy a csomagot visszafordítják, persze semmi változás nem történt...

Legközelebbi vásárlások során, ha meglátom, hogy ezzel a céggel szerződnek kiszállítást illetően, vagy más futárszolgálatot választok, vagy pedig inkább máshonnan rendelek, ahol a Fáma Futár név egyáltalán nem szerepel....

2023. dec. 22. 12:41
 14/19 anonim válasza:

2024-ben is a legalja!!!

KERÜLJÉTEK!

márc. 4. 18:27
 15/19 anonim válasza:
Nem tudom én is rendeltem valamit és ezt írtűk, hogy a Fáma Futár fogja hozni a cuccot. Mivel régóta rendelek online, de még soha nem találkoztam ezzel a céggel rákerestem. Láttam szinte mindenhol csak negatív hozzászólások vannak mondom f@sza... erre megrendeltem, este már jött az értesítés, hogy központi raktár, másnap reggel, hogy a futárnál van. Telóra, email címre is jött értesítés, hívott a futár és már másnap korán nálam is volt a cucc. Szóval nekem semmi negatív tapasztalatom nem volt velük.
márc. 31. 16:40
 16/19 anonim válasza:

Szlovakiabol rendeltem. Rendelest koveto masodik napon mar problema nelkul hoztak a csomagot, nagyon gyorsak voltak, pedig kicsit meg problemasabb csomag is volt, ugy ertve hogy nem veletlenul rendeltem kulfoldrol. Annyi hatranya van, hogy nincs a varosban lerakohelyuk (Sopron), szoval tarsashazba az ajto ele tudtak lerakni a csomagot, illetve elozetesen nem szoltak, hogy milyen intervallumba hozzak, egyszer csak hivott a futar. De problema nelkul ment minden, pedig a velemenyek alapjan felkeszultem hogy heteket fogok varni.

Nyilvan attol is fugg hol el az ember, biztos van ahova nem ilyen jo a kiszallitas. Eloszor kaptam toluk csomagot, elotte nem is hallottam a cegrol, de nekem ez nagyon pozitiv tapasztalat volt.

máj. 9. 11:47
 17/19 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy van meg ember, aki pozitívat tud irni :DD legszarabb cég azóta is. 1800ftot nem tud visszaadni, megtartja. Ilyen taplokat meg nem láttam ezen a területen dolgozni. Észre kene venni, hogy nem megy a dolog és lehúzni a rolót. Ma kozoltek, hogy nincs 2.kezbesites, visszaküldték tegnap a csomagom. Minden címmel probléma. Már baratnohoz próbáltam rendelni, de oda sem tudtam :DDDD
jún. 5. 08:24
 18/19 anonim válasza:
Soha többet tőlük! A mai nap folyamán kaptam értesítés hogy 8 és 17 óra között jön a csomag! 😄 Majd hív a futár kértem, hogy hozza már fel, mert alszik a gyermekem nem kell mondanom, hogy majd el ájúlt mikor ezt megtudta utána már nem volt kedves sőt na megvártam még felért és szépen elmondtam neki a magamét! Ha valaki nem érti meg hogy az adott illető mért nem tud elmenni ne is dolgozzon ilyen helyen jelzem másodikra kellett szegénynek feljönni jelezte hogy borravaló 😄 mondom ne vicceljen már majd rá zártam az ajtót!
aug. 9. 12:36
 19/19 anonim válasza:
Augusztus 9-én pénteken e-mailben írták, hogy náluk van a csomag, mely "várhatóan a következő munkanapon fog kiszállításra kerülni". Jó ez a "várhatóan", erre hivatkoznak, amikor nem hozzák ki. Ők nem igérték meg tutira. Persze azért vártam a futárt, de nem jött. Rákerestem, központi depóba visszaérkezett. Honnan? Alatta hibakód - központban maradt. Az ügyfélszolgálatos szerint valószínűleg rossz raklapra tették. Wow, de jól dolgoznak! Szerinte aki dolgozik, az hibázik is. Elég flegma volt. Soha többet nem rendelek olyan cégtől, aki velük szállíttat. Szülinapi ajándék lenne szerdára. Vajon mikor fogom megkapni? Pocsék cég. Kerüljétek.
aug. 12. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!