Fáma futár vélemények? Ilyenkor mi van?
Én ma kaptam egy emailt és egy sms-t hogy ma kapom meg a csomagot
Erre b..zta hozni a futár a csomagom.
Valakinek volt ilyen problémája?
Ilyenkor mi van?
Holnap megkapom?
Illetve nektek mi a véleményetek a Fáma futárról?
A minap találkoztam velük először. Az emagon keresztül rendeltem egy partnercégüktől 3 terméket július 3.-án. Mivel az oldal engedte, easybox csomagautomatába kértem. Aztán 4.-én este felé kaptam egy smst, hogy az adott partnercégtől átvette a csomagot a fáma futárszolgálat. Màr ez gyanús volt, mert nem a szokásos sameday volt, ami az emagos rendeléseimet szokta szállítani, hanem ez a bizonyos fáma futár. Másnap. 5.-én reggel 8 előtt kaptam egy smst hogy aznap kiszállítják a csomagot.
Fogalmam sem volt csomagszámról se arról hogy akkor hova fogják hozni a cuccot. Aztán késő délután negyed 5 kor hív a futár, hogy itt van és hozta a csomagot. - mondom konkrétan hova tetszett hozni? Mert én automatába rendeltem. Azt mondja házhoz, itt van az utcánkban a ház mellett. Ok, mondom fél perc és kint vagyok. És tényleg itt volt. 😂
A számlázási címre küldte a cég a csomagot, mindenféle konkrét előzetes tajékoztatás nélkül. Ez azért elég meredek. Persze a futárcég erről nem tehet.
Ha nem lennék itthon betegen jó egy hete, érdekes lett volna a dolog, hogy hogyan veszem át.
Amúgy cuki idősebb kedves bácsi volt a futár, lehetett kártyával fizetni, szóval erre nem panaszkodom. Minden oké volt a futárral.
Itt konkrétan az emag és a partnercég is hibázott.
A létező legrosszabb futárszolgálat! Értesítést nem küldenek a kézbesítés napján, hogy csomagom fog érkezni. Mikor visszahívtam a futárt és kértem az újabb kézbesítést, a válasza az volt, hogy ő már visszaküldte a csomagot. Közöltem vele az általános szerződésben foglaltakat, miszerint kötelessége a csomag másodszor díjmentes kézbesítési kísérlete, ekkor csak próbált kifogásokat keresni. Az ügyfélszolgálatot többször hívtam, csak ígéreteket kaptam, hogy a csomagot visszafordítják, persze semmi változás nem történt...
Legközelebbi vásárlások során, ha meglátom, hogy ezzel a céggel szerződnek kiszállítást illetően, vagy más futárszolgálatot választok, vagy pedig inkább máshonnan rendelek, ahol a Fáma Futár név egyáltalán nem szerepel....
Szlovakiabol rendeltem. Rendelest koveto masodik napon mar problema nelkul hoztak a csomagot, nagyon gyorsak voltak, pedig kicsit meg problemasabb csomag is volt, ugy ertve hogy nem veletlenul rendeltem kulfoldrol. Annyi hatranya van, hogy nincs a varosban lerakohelyuk (Sopron), szoval tarsashazba az ajto ele tudtak lerakni a csomagot, illetve elozetesen nem szoltak, hogy milyen intervallumba hozzak, egyszer csak hivott a futar. De problema nelkul ment minden, pedig a velemenyek alapjan felkeszultem hogy heteket fogok varni.
Nyilvan attol is fugg hol el az ember, biztos van ahova nem ilyen jo a kiszallitas. Eloszor kaptam toluk csomagot, elotte nem is hallottam a cegrol, de nekem ez nagyon pozitiv tapasztalat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!