Gyomorfekéllyel mehetek táppénzre? (most van a csúcsidőszaka és a folyamatos fájdalom eléggé megnehezíti a munkát)
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 18:43
1/4 anonim válasza:
Persze.Háziorvos, és ő majd elküld vizsgálatokra.
2/4 anonim válasza:
Jaj, szegénykém, már hogyne mehetnél. Minimum egy hét szigorú fekvés, szó szerint csak wc-re kelhetsz fel. Tudom milyen, nekem is volt. Kétszer újult ki, és annyi eszem volt, hogy hatalmas görcsökkel bementem mind a kétszer három napig dolgozni. A harmadik napon mind a két alkalommal szó szerint őrjöngve haza zavart az igazgató. Érdekes módon másfél nap fekvés után elmúlt, de utána még feküdtem egy hétig. Tehát ha pihenteted, akkor napok alatt csökken vagy elmúlik a fájdalom, de nagyon vigyázz magadra.
3/4 anonim válasza:
Amúgy is írod, hogy most van a csúcsidőszak, ergo biztosra veszem, hogy stresszelsz a munkahelyeden. Biztos ez hozta elő újra.
4/4 A kérdező kommentje:
most váltok munkahelyet, nemrég mondtam fel, azóta gondolhatjátok milyen jók bent a körülmények :( jajj akkor irány a doki....
2010. júl. 4. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!