Néha-néha belenyillal a fájdalom a fejembe. Ez lehet komoly? Vagy mitől lehet?
Figyelt kérdés
18L2011. nov. 13. 22:38
1/4 anonim válasza:
szerintem menj el orvoshoz nehogy elpattanjon egy ér az agyadban aztán agyvérzést kapjál.
2/4 anonim válasza:
Front? NEm tudom, nekem évek óta tartó erős fejfájásom van, többféle: nyilalló, tompa, lüktető, olyanm intha szét akarna robbanni, de nem találtak rá magyarázatot, hogy mitől lehet.. Szóval nem tudom, nem hiszem, hgoy komoly lehet, inkább csak kellemetlen...
19/l
Viszont ha fáj a fejed ÉS látászavar is lép föl, akkor ott biztos hogy komoly dolog van, ez esetben nem szabad halogatni az orvoshoz menést. Remélem, nálad ez nem áll fenn!
3/4 A kérdező kommentje:
látásommal semmi baj. csak ez a fura fejfájás idegesít és néha megijeszt.. :/
2011. nov. 13. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!