Mire költsem a pénzem?
Egy részét költheted ruhàra,persze nem a legdràgàbbakra:)))
Egy részét meg hagyd meg,hisz tovàbbtanulàskor sokkal fontosabb lesz ez a pénz!
Jo lesz majd nyelvvizsgàra,esetleg késöbb még jogositvàny megszerzésére,valami jo kis tanfolyamra.
Nekem is mindig volt félévente ösztöndijam,mindet ruhàra költöttem eleinte,aztàn befizettem egy nyelvtanfolyamra,és sokkal nagyobb hasznàt vettem!
Ha megengeded, hogy nehezítsem a dolgod, szerintem fektesd be. A végén már többszázezer vagy akár millió forint elköltéséről kell gondolkodnod. :D
Kérd meg a szüleidet, hogy kössék le (írjatok róla szabvány kölcsönadási papírt az adóhatóság miatt, ha rákérdezne, hogy ugyan honnan ugrott az a nyolcvanezer a családnak).
Mondjuk tudok a bankbetéti kamatoknál tízszer jobbat is, de azt úgysem hinnéd el, szóval nem is erőlködöm, a lényeg hogy kamatoztasd. Vagy költsd el most jogsira, ruhára stb. :) A Te pénzed, Te döntesz róla, és ez a szép az egészben.
Ha most nincs szükséged semmire, akkor ne költsd el. Csak azért, hogy "ne legyen" felesleges. Inkább gyűjts még hozzá. Ha biztosan nem lesz szüksége rá a szüleidnek (kölcsön) vagy a tesódnak (kölcsön), akkor jól jön az még. Általában az történik, hogy az ember vesz magának valamit és utána lát egy még jobbat, amit már nem tud megvenni. Elég, ha te ezt a még jobbat veszed majd meg :-)
Én nem költeném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!