15 évesen mire költsem a pénzem?
Biztos el akarod költeni? Mi lenne ha lekötnéd?
Ha mindenképp el akarod költeni, én biztos, hogy elutaznék valahova. Nem egy tárgyra költeném. Egy út pedig örök emlék marad.
hát, sztem nem költsd el csak úgy, ha speciel nem vágysz semmire.
gyűjtögesd még, ki tudja mire lesz jó később. lehet idősebben szeretnél majd egy autót, vagy tandíjra, albérlet, ilyesmi.
Hát figyelj...ha nem tudod, hogy mire költenéd, ha nincs egy kitűzött célod/vágyad, akkor ne költsd el! Kösd le, vagy őrízd meg, és gyűjtögess még!
Én pl. egy gitárra költeném, és megvennék mellé mindent ami kell (tok, pánt, erősítő, stb.), de ez nem az én döntésem! :)
Szerintem pl. ha szeretnél zenélni, akkor megéri venni egy hangszert és tanulgatni, de ha neked teljesen más a hobbid, álmod, akkor gyűjts még és/vagy váltsd valóra!
De amég tanácstalan vagy, addig szerintem ne költsd el, mert lehet, hogy elköltöd valamire, amire nem is akarod, csak "legyen már elköltve" és megbánod később! :)
Remélem segíthettem!
15/F
Hát figyelj...ha nem tudod, hogy mire költenéd, ha nincs egy kitűzött célod/vágyad, akkor ne költsd el! Kösd le, vagy őrízd meg, és gyűjtögess még!
Én pl. egy gitárra költeném, és megvennék mellé mindent ami kell (tok, pánt, erősítő, stb.), de ez nem az én dön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!