Mire költsem a pénzem?
Figyelt kérdés
Nem kevés. Már elég rég óta csak itt áll és van és csak egyre több lesz. Nem tudom mire költsem, segítsetek... ti mit vennétek? xD2009. júl. 7. 16:06
1/14 anonim válasza:
Én átváltanám dollárba vagy euróba (figyelni kell, mikor jó az árfolyam), és befektetném és mindig hozzátennék amikor van egy ki plusz pénzem. nagyon jól fog jönni később.
2/14 anonim válasza:
hát attól függ mennyi :D Ha nagyon sok akkor én is befektetném,mennyire sok ? :D
3/14 anonim válasza:
Én adnék nekem belőle jó sokat :D
4/14 A kérdező kommentje:
Bankban már van pénz, ez ilyen költőpénz lenne vagy mi. Több százezer... xD
2009. júl. 7. 16:31
5/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam rendezek egy nagy bulit belőle, de anyám nem támogatta az ötletet...:)
2009. júl. 7. 16:32
6/14 anonim válasza:
milliomos vagy vagy mi? vagy unatkozol csak? vegyél magadnak egy lakást/házat. ha nem költözöl oda, akkor add ki. ha csak "párszázezer aprópénzt" akarsz költeni, akkor költsd el a hobbidra.
7/14 anonim válasza:
hát párszázerer nem sok,annyit én is fogok örökölni jövőre ha betöltöm a 18-at,én a helyedbe nem szórnám el,még jól jöhet ha majd egyedül kell megállnod a lábadon és esetleg megszorulsz.
8/14 anonim válasza:
hány éves vagy? mert ez attól is függ. pl.félre rakhatod fősulira.
9/14 A kérdező kommentje:
Ennyiből legfeljebb egy lerobban parasztházat kapnék.
Egyetemre 2 év múlva megyek, addig nem tartogatom. Na meg minek? Addigra újra összegyűlik kétszer ennyi.
Motorra gondoltam még de ahhoz meg kevés ez a pénz...
2009. júl. 7. 16:56
10/14 anonim válasza:
Van jogsid? Szerintem, hasznos, ha megcsináltatod. Én a helyedben biztos elvégeznék egy tanfolyamot :D Imádom a körmöket, pl. elvégezhetsz köröm tanfolyamot. Vagy ha szereted a gyerekeket, babysitter tanfolyam is van. Esetleg virágkötés vagy főző tanfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!