Egy ilyen ember mennyire számít gazdagnak magyar, illetve nemzetközi szinten?
Figyelt kérdés
30 év alatti ember, saját budapesti lakással (65 MFt), autóval (25 MFt), Siófoki lakással (40 MFt) és balatoni jachttal (40 MFt) rendelkezik. Havi bevétele ~ 10 MFt, autókereskedése van.
A fent említett ember nem létező személy (vagy legalábbis nem az ismerősöm).Írogatok hobbi szinten, és szeretem a hiteles adatokat, ezért érdekelne, mit gondoltok ennek az illetőnek az anyagi helyzetéről.
2019. márc. 17. 14:21
1/5 anonim válasza:
Magyar viszonylatban elég gazdagnak számít.
A dubai-i olajsejkekhez képest meg nincs sehol.
2/5 anonim válasza:
Eléggé tehetősnek nevezhető. Ha jól beosztja a pénzét, és folyamatosan gyarapítani tudja, akkor gazdag igen.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Országos szinten szerintem gazdag. Nemzetközi szinten is.
Viszont a gyanúm az, hogy tuti adót csal. :D (Tudom, a kérdés csak elméleti.)
5/5 anonim válasza:
Magyarországon gazdag, de már jómódúnak számítana Nyugat-Európában is. Én akkor tartom gazdagnak, ha a bevétele megszűnne megélne a befektetéseiből, egyéb jövedelméből. Amíg valaki a saját munkájával keresi a pénzt, addig az én szememben nem gazdag és pláne nem független anyagilag. Ha a vagyona irányításával, kezelésével keresi a pénzt, akkor igen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!