Szállít a Magyar Posta külföldre 10kg felett?
Üdv!
Valakinek van tapasztala 10kg feletti postázásban külföldre? A Postai díjszabásban csak 10kg-ig vannak árak. Tehát nem derül ki hogy 10 kg felett szállítanak e és ha igen mennyiért.
Azért nem a Postánál érdeklődök mert a telefonos ügyfélszolgálatuk elérhetetlen, emailben kérdeztem de nem reagáltak, a postán az ügyintézők általában nem elég tájékozottak.
Futárszolgálat sajnos nem játszik mert az USÁba menne a csomag és oda horror áron szállítanak.
Köszi a válaszokat!
Egészen biztosan, mert ismerősöm karácsony előtt küldött egy nehezebb csomagot - azt hiszem, 20 kg felettit. (nemzetközi, EMS, de ha megírom, mennyibe került nekik, lehet, infarktust kapsz - így inkább nem teszem :-)
Itt meg tudod nézni - ez a nemzetközi díjszabás-> országlapoknál található - hogy milyen módoknál hány kg-ig lehet feladni.
Megelőztek - akkor 30 kg.
Vagy ott van a már említett EMS, ha pénz nem számít.
Köszi a válaszokat!
Közben megtaláltam az ide vágó pdf-et én is.
Kicsit olcsóbb mit a futárszolgálatok ha nem törékenyként adom fel. (Habár a legutóbbi csomagomnál azt mondták hogy külföldre nincs törékeny opció..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!