Állásinterjún közöljem a munkaadóval hogy gyógyuló alkoholista vagyok, vagy ez kicsit kemény lenne?
Figyelt kérdés
F/282019. márc. 12. 23:32
1/6 anonim válasza:
ne közöld semmi köze hozzá.
Amúgy meg gratuálok hozzá, sok erő kell ehez...
2/6 anonim válasza:
Véletlenül se, mert csak az alkoholista szót fogja meghallani és buktad is a helyet. Ha céges buli vagy ilyen van, vagy megállod, hogy nem iszol (azt mondod betegség miatt) vagy nem mész.
3/6 anonim válasza:
Balázs, örvendek, hogy gyógyulófélben vagy- de most már illene dolgozni is - kb 2-3 hónapja már úgy volt, hogy munkát keresel - még mindig csak a keresés fázisban vagy?
És nem, ne közöld.
4/6 TappancsMancs válasza:
Magánügyed és én is gratulálok hozzá!
5/6 anonim válasza:
Szerintem fölösleges, azt se közlöd velük, hogy a mekiből is kirúgtak már, meg azt se, hogy csajod sincs. De ahhoz én is gratulálok, hogy letetted a piát, remélem, most már kezdesz valamihez az életeddel.
6/6 anonim válasza:
Ne mondanám el.
Majd évek múlva ha még mindig tiszta vagy,akkor említheted a kollégáidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!