Kezdjek aggódni, hogy elveszett a levelem?
Hétfőn adtam fel postára egy nagyméretű levelet, elsőbbségi küldeményként.
Budapestről Biatorbágyra (Budaörs közelében van, nem egy nagy távolság)
Nem tudom hogy mikor jár arra a postás, úgy számítottam hogy legeslegfeljebb ma délután oda kellene érnie, de egyelőre sehol semmi.
Elveszhetett, vagy csak a kézbesítés megy ilyen döcögősen?
Nekem múltkor azt mondták a postán, hogy már 4 napra vállalják az elsőbbségi küldeményeket is. Szóval elvileg még holnapig odaérhet.
Mennyire nagyméretű? A levélszekrénybe belefér? Ha nem, akkor kapott értesítőt az illető? Csak még nem ment el a postára felvenni?
Egyébként máskor ajánlottan add fel, vagy csomagként, hogy legyen könyvelési száma, ami alapján utána tudnak nézni.
Köszönöm a tippet.
Picit nagyobb mint egy A4-es lap, még nem kapott értesítőt.
1-es tökéletesen leírta a választ.
Annyival kiegészíteném, hogy igen, az elsőbbségi akár el is veszhet, főleg, ha nem fér be a postaládába, s talán nem is lehet összehajtani. Vagy ha félig fér be, bárki kiemelheti - nálunk már többször volt olyan, hogy a szomszéd kilógó levelét "lenyúltam" estig, hogy biztosan megkapja és ne emelje ki valaki :-) Volt, hogy CD volt benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!