Ha a postán elveszett egy ajánlott, tértivevényes levelem, hol tudok utánanézni, azon a postán ahol feladtam, vagy bármelyik postán?
Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 14:17
1/5 anonim válasza:
Mit akarsz konkrétan utánakézni? Arról a postáról evidens, hogy küldik tovább, első körben kérdezősködj ott,a hol feladtad, aztán majd tovább irányítanak legfeljebb. De te amúgy nem nagyon tudsz mit csinálni, ha elkeverték a leveled.
2/5 A kérdező kommentje:
Hogyhogy mit akarok utánanézni?! Azt akarom tudni, hogy hol van a levelem!!!! Egy nagyon fontos levélről van szó, benne hivatalos iratokkal, nem véletlenül adtam fel így! Az ajánlott küldemény erre való, hogy nyomon lehessen követni merre jár.
2015. nov. 3. 14:26
3/5 anonim válasza:
Ha bemész az adott postára (ahol feladtad) az ajánlott szelvénnyel, akkor a rajta lévő ragszám alapján tudják a gépükben keresni.
Nem tudom, mikor adtad fel, de az ajánlott levél kézbesítését a Posta 5 MUNKANAP-ra vállalja - s mivel most ünnepek voltak, lehet, hogy csak csúszik.
Hivatalos tudakozvánnyal kerestetni általában csak 2 hét után lehet - de érdeklődni addig is tudsz a ragszám alapján...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az a helyzet, hogy elsőbbségivel adtam fel, és még délelőtt, tehát másnapra oda kellett volna érnie. Az 5 nap is eltelt már egyébként....
2015. nov. 3. 19:25
5/5 anonim válasza:
Hát, akkor tényleg elkeveredhetett... Mint írtam, a postán meg tudják nézni ragszám alapján, hogy átvették-e vagy sem? Ha hivatalba írtál, akkor az is lehet, hogy hivatalon belül keveredett el valahogy vagy bocs, de esetleg nem volt jó az osztály, személy címzése, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!