Hányan lesznek öngyilkosok a 20-on éves fiatalok között a kilátástalan anyagi helyzet következtében?
Ez amoyan "kérdezek valamit, aztán bármit válaszolnak, mellébeszélek!" kérdés.
.
Ne má'!
25 éves koráig tanult - ahogy írod, aztán rájön, hogy tudásának nincs piaci értéke.
Ha ennyit kellett neki várni a rádöbbenésre, akkor menthetetlen az illető.
Csak tanult, tanult a maga kis üvegpalotájában - és nem tudta, hogy nem fog munkát találni tudásával?
Ezt mondja mindenki a nagyijának, mert ő feltétlen hisz okoks kis unokájának!
"A kérdező kommentje:
Én inkább arra gondoltam, aki 25 évesen nem talál munkát sehol sem, mert eddig csak tanult, nem dolgozott, viszont a tanulmányaival kitörölheti a seggét."
Ja, akkor tudom már - akkor Te a geográfus vagy, aki szintén napok óta itt szívja az emberek vérét - pedig már kaptál számtalan jótanácsot - ahelyett, hogy a nyakadba vennéd a környezetedet és siránkozás helyett munkát keresnél.
Hány ismerősödtől kérdezted meg azóta, nem tud-e munkalehetőséget - amióta ezt tanácsoltam Neked?
De azt is mondtam: ha nincs kereslet a szakmádban, akkor kezdj el máshol dolgozni - aztán jobban megtalál majd a lehetőség.
De nem, Te itt ríssz nap mint nap - mert az egyszerűbb, mint elindulni, keresni, találni.
"Nem tudta előre, csak átverték bizonyos okokból."
Be kell fejezni a mások hibáztatását, tudomásul kell venni, hogy jelenleg nincs kereslet arra a szaktudásra és váltani - nem a sült galambra várni, hogy berepül a szádba.
TF-et végzett tanár ismerősöm elment dohányboltba dolgozni eladónak - mert épp az volt, évekig nem a szakmájában dolgozott - csak nemrég ment vissza megint. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!