Jeunesse cégről vélemények?
Üdv!
Utána néztem a honlapnak ugyan, de személyes véleményeknek/tapasztalatoknak jobban örülnék. Van itt valaki aki dolgozott/dolgozik a cégnél? Például promótálja stb...
Megkeresett nemrég egy hölgy személyesen és munkalehetőséget ajánlott náluk, főként ezért érdekelne.
Üdv! Nem tudom, aktuális e még a felvetés, de szeretnék én is hozzászólni a kérdéshez.
Jómagam 1 hónapja csatlakoztam a Jeunesse-hez (nem, nem lettem ettől milliomos)
Korábban is építettem hálózatot, szóval nem volt idegen számomra az mlm rendszer. Szeretném elmondani, miért szeretek ebben a formában dolgozni, és miért épp a Jeunesse.
Sosem akartam alkalmazott lenni, az előre lépési lehetőségek és a munkám megbecsülése mindig nagyon fontos volt nekem. A halózatépítés nagy előnye számomra ezért az, hogy a saját teljesítményemtől függ a bevételem. A felső vonal, szponzorok vagy mentorok segítségét mindig, mindenhol maximálisan megkaptam, hiszen, ha az én üzletem megy, az neki is haszon. Ez tény, ebben semmi kivetnivalót nem találok.
Hogy miért épp a Jeunesse? Ez az a rendszer, ahol az üzletépítés lehetősége egyszerű, profi digitális eszközök segítségével.
Ez azt jelenti számomra, hogy (mint mozgáskorlátozott személy és a vírushelyzet sem kedvező mostanában a találkozóknak) a telefonom és a webirodám segítségével itthonról is tudok dolgozni, akár 145 országban, akár nyelv- és jogi ismeretek nélkül.
A kifizetési mód egyedi és kimagasló, ezt is követni tudom a webirodában.
Senkit nem kell "megerőszakolnom" a termékekkel, hiszen van applikáció a kiskereskedelmi vásárlásra, mindenki ingyen letöltheti, tanulmányozhatja és vásárolhat (ha elég jóindulatú, akkor a Csuti1971 ajánlással), így én azonnal látom és kapom utána a jutalékot. Ha felveszi velem a kapcsolatot, hogy szívesebben vásárolna nagykereskedelemi áron, egy egyszeri regisztrációs díj ellenében máris megkapja a saját webirodáját, és vásárolhat olcsóbban. És ha "véletlenül" felajánlja a termékeket ugyanígy másoknak is, észrevétlenül elkezdi építeni saját hálózatát, illetve elkezdi pénzt keresni. Ebben semmi buktató nincsen, aki elégedett a termékekkel, nyugodtan, nyomás nélkül vásárolhat.
Ami még rendkívüli a Jeunesse cégnél, az a közösség építés, pozícióktól függően a cég által szervezett és fizetett kirándulások, illetve az emberi értékek, hiszen mi egy család vagyunk.
A mottóm: pénz, idő, egészség
Az életed változhat meg, de erre neked is igent kell mondanod ;)
21/21 Csuti1971
Íme, a Jeunesse cég fizetett promóját hallottuk egy erre a célra betanított webes droidtól.
Üvölt róla, hogy a cégnél írták meg az egész szöveget.
Halál felesleges egymásba beleállni és tipizált magyarfrusztrált módon ellenségképkeresési projektálási komplexust kiélni.
Engemet több ilyesmibe próbáltak beszervezni már, én csak azért nem szállok be egyikbe sem, mert nem az én személyiségemnek való. Nem vagyok értékesítő alkat, nem tudok kiöltözve mítingekre meg előadásokra járni, nem szeretem a mutatóujjamat magasra tartva pózer vigyori fotókkal jópofizni, stb.
Lényeg: a termékek jók, szinte bármelyik MLM-esről kijelenthetjük, mert ebben a szegmensben ez elengedhetetlen. Szart itt nem lehet eladni.
A termékek túlárazottak valamelyest, illetve kihagyják a nagyker-kisker stb sémákat, direktben a vevőhöz juttatják el a cuccost. Így a túlárazás és a kereskedelem lépcsőinek kihagyásából származó jelentős marzsból bőven jut jutalékokra, inszentív utazásokra, stb.
A dolog való azoknak, akiknek van stabil megélhetésük, nincsenek rászorult helyzetben, nem instant kell megoldaniuk az anyagi gondjaikat. Illetve lazák, kudarctűrők, nem veszik magukra a sok elutasítást és elfogadják, hogy ez egy folyamat, semmire sincs garancia, de az energiát bele kell ölni.
Nem való azoknak, akiknek azonnali bevétel kell, akinek nincs háttere, aki nem szereti ezt a "mókamester" életvitelt, elfoglalt, stb.
De semmi baj az MLM-el. csak nem való mindenkinek.
"Lényeg: a termékek jók, szinte bármelyik MLM-esről kijelenthetjük, mert ebben a szegmensben ez elengedhetetlen. Szart itt nem lehet eladni."
Ja, főleg azoknál a cégeknél a legjobbak, melyekről kiderült hogy normál piacon megbukott termékeket próbáltak eladni MLM-mel átcímkézve csodatermékként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!