Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jeunesse cégről vélemények?

Jeunesse cégről vélemények?

Figyelt kérdés

Üdv!

Utána néztem a honlapnak ugyan, de személyes véleményeknek/tapasztalatoknak jobban örülnék. Van itt valaki aki dolgozott/dolgozik a cégnél? Például promótálja stb...

Megkeresett nemrég egy hölgy személyesen és munkalehetőséget ajánlott náluk, főként ezért érdekelne.

2019. febr. 17. 22:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
7%

@9

A rokonság végighívása nem hideghívás. Ezek szerit nem ismered a hideghívás jelentését. Mint ahogy az MLM fogalmával sem vagy tisztában.

A "jönnek maguktól", természetesen működik. Csakhogy, nem automatikusan. Azt ki kell érdemelni. Nem elég jónak lenni, KITŰNŐNEK kell lenni. Olyannak, aki vonzza a jó embereket.

Neked ezt a szintet nem sikerült elérned. Ez nem az MLM hibája :)

Örök klasszikus: nem a víz a hibás, ha a kacsa nem tud úszni.

2019. dec. 12. 13:38
 12/24 mostmivan? válasza:
Üdv! Van akkor valami infó az emberekről ebben a cégben, mert itt nagyon elment az mlm felé a kommunikáció, mert nekem is felajánlották ezt a "munkát" és érdekelne mások véleménye
2020. júl. 30. 17:40
 13/24 anonim ***** válasza:

@12

Konkrétan mit szeretnél tudni?

2020. júl. 30. 17:54
 14/24 anonim válasza:
0%
Ami a Jeunesset illeti nyitott könyv . A termékeinek nincs konkurenciája es a tulajdonosok zseniális kifizetést alkottak. Heted szintű matematikus. Tavaly 1.46 milliárd dollár volt a bevételük. Ez komoly egy 10 éves vállalatnál.
2020. dec. 19. 08:15
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

@ 08:15

Annyira nincs konkurencia hogy minden második mlm-es balfék ilyen csodakencékkel házal. :D

2020. dec. 20. 18:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

anno a foiskolan engem is probaltak befuzni rengeteg MLM ceghez...

foreverliving,ovb, stb,avon,oriflame...

oriflame-et senkinek se tudtam eladni :D

a foreverlivinghez a kezdocsomag olyan 50rugo volt 13 eve... emlekszem egy aloe veras korrektor, vagy szajbalcsam kerult 11 ezer forintba... aki ott a csucson volt, es elkezte az embereket beszervezni, az igen, a mai napig is a csucson van..de egy mezei kis tagnak felkeveredni az mlm csucsara ... hat nehez lehet

egy foiskolas csoporttarsam 19 evesen ovb-zett, es mindig menozott, hogy 3-600.000 forintos jutaleka van egy honapban... hat nekem ugy tunt sosincs penze semmire, de ki tudja

2021. jan. 10. 13:31
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

@16

"...de egy mezei kis tagnak felkeveredni az mlm csucsara..."

1) Mindenki, aki "az mlm csucsán" van, "mezei kis tag"ként kezdte. Csak, mivel voltak céljai, s hajlandó volt tenni is értük, így egy idő után, rengeteg munkával, felkerült a csúcsra. Nem volt könnyű, de megérte.

2) A "foreverliving" 24 éves magyarországi történelme során soha nem volt "50rugo"-s kezdőcsomag.

3) HA neked nem célod, nem kell "az mlm csucsára" kerülni. Pár hét, pár hónap alatt összedobsz egy alap menedzseri üzletet, s onnantól jön havi néhány százezer forintnyi jutalék, átlag napi kétórás munkáért cserébe. Ha meg többet akarsz, akkor többet teszel az életedért. Mindenki annyit tesz a saját életéért, amennyit szeretne.

2021. jan. 11. 12:23
 18/24 anonim ***** válasza:
80%

"HA neked nem célod, nem kell "az mlm csucsára" kerülni. Pár hét, pár "hónap alatt összedobsz egy alap menedzseri üzletet, s onnantól jön havi néhány százezer forintnyi jutalék, átlag napi kétórás munkáért cserébe. Ha meg többet akarsz, akkor többet teszel az életedért. Mindenki annyit tesz a saját életéért, amennyit szeretne."

Na ez a legvisszataszítóbb mikor ennyire gátlástalanul hazudnak. Aztán meg itt értetlenkednek rajta hogy miért vannak lenézve. :D

2021. jan. 11. 21:10
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Melyik részével nem értesz egyet?
2021. jan. 12. 00:55
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

19. az a probléma, hogy míg nem látjuk a bankszámlakivonatod, sőt ezen az oldalon még azt sem, hogy ki is vagy valójában, azt mondassz, amit akarsz.

én is állíthatnám azt, hogy érettségivel találtam egy olyan munkát, ahol minden hónapban a nettó 1 milliót verdesi a fizetésem és lehülyézlek, ha nem hiszel nekem...:D

valahogy az összes mlm-es ugyanezt tolja, hogy ő már elérte azt a szintet, hogy minden hónapban dőlnek a százezrek a számlájára csak aztán ahogy a 16-os utolsó bekezdésében is van, az az általános, hogy az ilyen személyeken látszik, hogy valóságban egy fillérje sincs, mert már a 8. mlm-be rakott bele egy "csak kis befektetés, ami majd hamarosan többszörösen megtérül" mennyiségű összeget...

2021. jan. 12. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!