Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen jogszabályok vonatkozna...

Milyen jogszabályok vonatkoznak a dohányteresztésre? Hogyan lehetek dohánytermesztő?

Figyelt kérdés
Van egy kihasználatlan területem, és dohányt szeretnék termelni rajta majd értékesíteni, de ehez milyen okmányok szükségesek,mivel úgy tudom, hogy akarki nem értékesíthet, csak sajat felhasználásra termelhet valaki dohányt csak úgy. Próbátam utána nézni de hiteles infót sehol nem láttam

2019. febr. 9. 21:14
 1/1 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy saját felhasználásra se lehet termelni, de lehet tévedek. sok éve volt ebből balhé a családban mikor nagyapám nagy naivan bevetette dohánnyal a földjét, már késő volt mire a család megtudta, megnőttek a növények, felismerhetőek voltak. jól le lett teremtve, mert jó nagy büntetést kapott volna
2019. febr. 9. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!