Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Volt már valaki aki innen...

Volt már valaki aki innen rendelt? Azt kapta amit várt? Vélemények? Mostonline.hu

Figyelt kérdés

2019. febr. 3. 20:28
1 2
 11/13 Péter2 válasza:

Próbaképp rendeltem tőlük egy edénykészletet.

Minden rendben ment, azonnali rendelés visszaigazolás, a webshop oldala rendesen működik (saját adatok, rendelések, áttekintés stb).

Jött az online számla is majd kb rendeléstől számítva 3.napon a csomag az MPL-el.

Normális dobozba csomagolva, és a tartalom is rendben volt,azaz a termékek is originált csomagolásban, sértetlenül érkeztek.

Az edénykészlet tesztelés alatt, másik témánál (Zurrichberg) majd taglalom.

2022. febr. 20. 19:14
 12/13 anonim válasza:

Én is rendeltem már tőlük 5 alkalommal. Nekem mind az 5 estében 2-3 munkanapon belül teljesítették a rendelést. Mindegyiket időben kézhez kaptam. Ebben volt elektronikus és konyhai kiegészítő.

Zuhanyzó csap

Zurrihberg edénykészlet evőeszkőzzel ajándékba

Egy tésztanyújtó és vágó gép

Digitális mérleg

Valamint 2x4 db fejhallgató. Nekem minden hibátlanul működik

2022. júl. 6. 09:39
 13/13 Andrea54 válasza:

Ki tudja miért nem jelenik meg a MostOnline oldal? 🤔

Én sokat rendeltem onnét és megvagyok elégedve☝️‼️

Hibás termék, meg máshol is van☝️‼️

Pld: napelemes lámpát kértem. Elem nélkül kaptam, ----> nem a MostOnline oldalról rendeltem azt. Onnét mindig, minden rendben volt☝️‼️

Ha baj lenne a termékkel, ----> jótálás az nekem helyben nincs.

Email válaszokat is kaptam, ha valamit nem értettem☝️‼️

Úgyhogy a MostOnline oldal korrekt☝️‼️

2022. szept. 7. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!