Volt már valaki aki innen rendelt? Azt kapta amit várt? Vélemények? Mostonline.hu
Február 20.-án leadott rendelésemre edig még csak bíztató üzeneteket kaptam. Kíváncsiságból tegnap újra rendeltem. Szerintem az oldal csak az adathalászatra van létrehozva.
Telefonszám, email cím, és lakcím.
Pozitív tapasztalat.
Édesapám akkumulátoros permetezőt szeretett volna. Simán berendelte véletlenül a kézi háti permetezőt. Úgy tudta, hogy 14 napig indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól. A visszaszállítás költsége megint a miénk, de ez van, mi hibánk, mi rendeltünk rossz terméket.
Mindig foglalt volt a telefonszám. Mondom, itt árulás van a dologban. Írtam egy mail-t, hogy milyen címre küldjük vissza a terméket, mi meg erre a bankszámlaszámra kérjük vissza az utalást. Még aznap, pénteken válaszoltak a mail-re:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Visszautalását az ön által küldött adatok alapján mai nap indítjuk el.
Az elállás miatti visszavételhez küldöm önnek a következő munkanapra az
MPL futárt aki visszaszállítja részünkre a terméket.
MostOnlineHu
Tranzakció jóváhagyás
Rögzítés dátuma..."
Hétfőn tízkor itt volt az MLP kocsi. Egy Ft nélkül elvitte az árut.
Le a kalappal!
Megrendelés után jött az e-mail,hogy megkezdik a csomagok össze készítését! Egy hét múlva jött egy másik e-mail hogy az általam megrendelt termékek nincsenek raktáron! (Csodálkoztam is mert mikor meg rendeltem akkor mindenből volt több darab) Ezért telefonon szerettem volna érdeklődni de 12 telefonhívásra illetve e-mailra sem válaszoltak!
Aztán egy hét múlva mikor már nem vártam mivel lemondtam a rendelést akkor jött a posta! Sajnos ki fizettem és amit meg rendeltem azt nem tartalmazta a csomag! Láncfűrész helyett edénykészletet küldtek! Gondolom a cikkszám keveredett! Nagy csalódás volt! Ismét nem lehetett elérni sem telefonon sem e-mailban a webáruházat!
Innen soha többet nem rendelek semmit! És jó tanácsként írom, hogy senkinek nem ajánlom! Aki nem hiszi el az azzal kezdje hogy hívja fel a webáruházat és egyből látni is fogja, hogy Nem lehet őket elérni sehogysem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!