Lányok, fiúk! Ki mit gondol a Wetlookról? Esetleg valaki már próbálta? Vèlemènyek?
Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 03:35
1/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Egyszer kétszer már kipróbáltam. 21/f
2/11 A kérdező kommentje:
Ès milyen ruhában,ha szabad kèrdeznem?:)
2018. szept. 21. 15:11
3/11 anonim válasza:
Bocsi hogy csak most válaszolok. Normális utcai ruhában. Legutóbb amire emlékszem farmer, szürke póló. Persze zokni, alsó nadrág alap :) Imádom :D
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor, az utcai ruházat jön be?
2018. nov. 25. 23:25
5/11 anonim válasza:
Azért legalább egy úszógatya nem árt, ha van rajtam.
6/11 anonim válasza:
Egyberuhák, alkalmi, néha csak egy hálóing, vagy póló szoknyával+harisnya, de volt már hosszú szatén estélyi ruha is. Zuhany alatt, nagy sarokkádban, vagy medencében. Fürdésre alkalmas tónál is beleférhet. Ahogy egy puha selyem alkalmi ruhában lovagol rajtam, közben a mellei közt csorog le a víz, a vizes szoknya pedig a heréimet símogatja annál nekem nem kell több.
7/11 A kérdező kommentje:
Utólsó,teljesen megèrtelek...:) Alkalmi ruhában èn is megnèznèm!
2019. jan. 6. 22:12
8/11 anonim válasza:
Esetleg lenne valakinek kedve társulni Wetlook partihoz tavakban folyókban. Én minden nyáron megyek van hogy teljes bőrruhában, síruha pufi dzseki, lycra passzos biciklis ruha stb, nem kor nem számit. Írj bátran élvezzük a fétisünket beöltözve vizes ruhában nagyon jó szórakozás írj privát. Múlt hétvégén már voltam bőrnadrágban fényes pufidzsekiben teljesen elmerültem a vízben. Szolnok Cegléd Nagykőrös környéke.
9/11 anonim válasza:
A párommal otthon oké, de így kiteregetni ország világ elé már inkább gusztustalan.
10/11 anonim válasza:
Esetleg ha meg van egy normális társaság nincs abban semmi gusztustalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!