Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sokan miért csak úgy tudják...

Sokan miért csak úgy tudják elképzelni az életüket hogy bejárnak valami munkahelyre ahol egész nap cselédeltetik őket, megmondják mit csináljanak?

Figyelt kérdés
Miért szolgalelkű a többsége az embereknek?
2018. dec. 7. 22:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

"Tigriskereskedő" = Bolhás Balázska

Múlt héten még jelentkeztél egy mekibe és vártad a visszajelzést, a kérdésed alapján 2 lehetőség adódik:

1. nem jeleztek vissza és nem is fognak

2. közölték nem rád esett a választás

2018. dec. 8. 08:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Mert 2 féle embertípus létezik: A majmok és a tigrisek.

Popper Péter részletesen leírja a könyvében.Nagyon igaz minden sora.Szóval például aki egész életében tud mások szolgája lenni, az a majom.Aki nem tud, lázong, vállalkozik, az a tigris.

Ezt nem mi döntjük el, mik legyünk.Így születünk.

2018. dec. 22. 09:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja és előzőhöz:Miből gondolod hogy minden munkahelyen "cselédeltetnek"?

Én alapvetően "tigris"vagyok, de világéletemben munkahelyen dolgoztam.Viszont nem volt mindegy hogy milyen helyen.Ahol cselédnek kezeltek volna, azt otthagytam.Eddig mindig olyan helyen dolgoztam,ahol megvolt mit kell csinálnom, de azon kívül szabadon dolgozhattam, sőt kötetlen időbeosztásban, nem voltam se szolga, se cseléd.

2018. dec. 22. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!